Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No ja w czwartek usg jej kiedy ja moja mlutką widzialam....o kurcze w 15 tygodniu 😲 😲 z tego co sie dowiedzielismy u tego prywatnego lekarza co Nam powiedzial o plci....teraz w czwartek myslę,że Nasza Rybka nie będzie się wstydzić i potwierdzi lekarz na 10000000000000% że to dziewczynka....w końcu będzie można pokupywać różową pościel do wózka 😁 hihi bo mamy zamiar kupić zielone i zółte,do pokoju by pasowały 🙂 własnie z tego zestawu co kiedys Wam pokazywalam 20elementow za 289 zl 🙂

• Mamusia
anula4ever napisał(a):
Hej dziewczyny!!Mam pytanie w swoim i dziewczyn z listopada.Zrobiłyśmy taką podobną tabelkę mamuś listopadowych jak Wy macie swoją wrześniową i mam w związku z tym pytanie jk ją się wkleja?Dziekujemy za wskazówki.

chyba tak, jak każde zdjęcie.... u nas Doti się na tym zna 🙂

• Mamusia
Wciągnęłam Marsa i zagryzłam bułką Fitness z pastą rybną ze szczypiorkiem i zapiłam kakaem 😮 takiego mixu nie jadłam chyba nigdy. 🙂 A jeszcze niedawno się dziwiłam jak to możliwe bo ja to nie mam za bardzo zachcianek. 😁

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
No 🙂 🙂 firma jest z Naszych okolic Bartek zna wlascicielke,takze odbieramy osobiscie....ide troche spac

no i super, bo mozna towar obejrzec 🙂 bardzo ładne maja te haftowane komplety, a tymczasem miłej drzemki 🙂

• Mamusia
no to niezle 😮 ja mialam z moim jazde we wtorek, sama zaczelam, bo cos mi tam przeszkadzalo i zaczelam ryczec, a ja jak juz zaczne to nie moge skonczyc. Az moj sie wystraszyl, bo nie chce mnie teraz denerwowac. Zaczal mnie uspokajac a ja za cholere nie moglam przestac 😮 no wiec rano bylam cala zapuchnieta a jechalismy nad morze. Wymalowalam sie zeby to zatuszowac i zeby znajomi nie poznali po mnie, ze ryczalam, ale chyba mi sie nie udalo 😮