Niska waga dziecka w 36 tygodniu Ciąży | Forum o ciąży

dodany przez
Beti21,
w Problemy zdrowotne w ciąży
-
Użytkownicy online
-
Najnowsze odpowiedzi
-
@Tylko_ONA ja ogólnie w te dni czuję się bardziej zmęczona niż zwykle ale ogólnie ciśnienie mam dobre bo rano mierzyłam i miałam 115/70 tyle że tętno mam dość wysokie bo 93. No a o żołądku i zgadze to już nawet nie wspominam bo się rozpłaczę.
-
Przez Agnieszka5g · Napisano
Też chce dać smoczka ale musi minąć 2 tyg od urodzenia żeby nie zaburzyć ruchu ssania . Tym bardziej że mamy problem z chwytaniem z piersi. My jesteśmy na moim i sztucznym Bebilon active i narazie jest ok. Powiedzcie mi jak to jest jak dostawie do cyca i on sobie cumcia nie tak łapczywie trochę poje powiedzmy z 20 min zabiorę mu potem cyca czasem weźmie drugi. Kapturkiem ale nie zawsze skąd mam wiedzieć ile wypił? Ile taki 5 dyniowe dziecko powinno wynikać ml mleka ? U mnie to nie jest tylko cycek bo jeszcze dokarmiam mm czasem się zastanawiam czy za dużo mu nie daje. Czy mojego mleka musi wypić więcej? A mm mniej bo się szybciej najada? -
@Wercia93 gratuluję ❤️ z niecierpliwością czekamy na zdjęcie malutkiej 😍
-
-
Nasze kluby
-
Czerwcóweczki 2021
Klub otwarty · 27 klubowiczów
-
Majóweczki 2021
Klub otwarty · 42 klubowiczów
-
Kwietniówki 2021