Skocz do zawartości

MAMUSIE PAZDZIERNIKOWE!!! | Forum o ciąży

belen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dokładnie anemia może mieć zły wpływ na dziecko. Ja pod koniec ciąży to brałam już końskie dawki żelaza bo mi się anemia pogłębiała. A co do kształtu tabletek z PregnaPlus są małe , mają opływowy kształt i fajnie się je połyka nic nie staje w gardle. Zapach mi też nie przeszkadza.
Karolka musisz wypróbować i zobaczysz czy będą Ci odpowiadać.

• Mamusia
larosanegra84 napisał(a):
Karolka Ja przez anemie i przez to ,że straciłam dużo krwi 3 razy zemdlałam dzień po porodzie. Każda próba podniesienia się z łóżka kończyła się na podłodze - dobrze ,ze był mój mąż to mnie łapał bo pielęgniarki się nawet nie zainteresowały 😞

No wlasnie, wiec anemia jest tez grozna dla kobiety 🤨

• Mamusia
Nacudja napisał(a):
A o farbowaniu włosów coś wiecie? Bo u mnie już czas 🙂

No ja wlasnie o to samo dzis pytalam na forum wrzesniówek 🙂 ja od stycznia nie farbuje, ale by sie przydalo, bo odrosty coraz wieksze 🤨 Laski pisza, ze farbuja bez problemu, ale najlepiej farba bez amoniaku. ja znow czytalam, ze mozna farbowac ale dopiero po 20 tyg. Kazdy mowi co innego 😮

• Mamusia
No to się zgrałyśmy 🙂 Ja ostatnio farbowałam przed Bozym Narodzeniem, więc już czas najwyższy. I cały czas się zastanawiam co robić. Niby moja fryzjerka mówiła, żeby poczekać do końca 3 miesiąca, ale ja nie wiem czy w ogóle powinno się robić kolor...