-
Użytkownicy online
-
Najnowsze odpowiedzi
-
U mnie też dziś pochmurnie plus mżawka ale byłam również na spacerku postrzelalam z wiatrówki tak lubię to 😁 mąż mnie zaraził pasją do tego i oficjalnie jadłam dzisiaj pierwszego grilla a że był robiony u taty to ominęło mnie sprzątanie po nim. Drzemka też już była teraz deser lodowy i co podoba mi się ta niedziela. Jutro lekarz i oby było dobrze wszystko 🙃
-
Zazdroszczę słoneczka niestety u mnie dziś pochmurno i do tego mżawka ale na spacer i tak poszłam. Obiadek dziś też robię sama ale mam ochotę na domową pizzę więc zaraz się biorę 🙂 Faktycznie ja teraz mogę sobie odpoczywać cały dzień i jest to dla mnie normalnością ale niedługo będę pewnie tak ja ty celebrować takie chwile. Ciężko to sobie wyobrazić...
-
Dziewczyny jak mi dzisiaj dobrze 😁 Zebrałam się rano z synkiem do moich rodziców, mama zrobiła obiad pod nos podała, tata bawi małego, a teraz jeszcze wskoczyłam pod prysznic (w domu póki co mam tylko wannę ,a ten brzuchol mój już jest strasznie niewygodny) wysuszylam się,wypachnilam,wykremowalam i korzystając z okazji ile się da uciekłam na górę do sypialni rodziców, rodzinka wyszła na działkę a ja wskoczyłam na łóżko i wyleguje się w promykach wpadającego słoneczka 😁 Jak nie wiele do szczęścia potrzeba😄 Jejku pomyśleć,że coś co kiedyś było norma teraz jest okazją do celebrowania 😄
-
-
Nasze kluby
-
Majóweczki 2021
Klub otwarty · 42 klubowiczów
-
Czerwcóweczki 2021
Klub otwarty · 27 klubowiczów
-
Kwietniówki 2021
Klub otwarty · 21 klubowiczów