Bo właśnie trochę się boje. Ona gryzie w dziwnych sytuacjach. Niespodziewanie nie lubi jak jej dotyka się pyszczek. Jak się czegoś zlęknie tzn jak ktoś jej machnie ręką przed pyskiem to potrafi ugryźć. Nie wiem co to będzie jak będzie duży problem będę musiała wezwać behawioryste. Też nauczyć później dziecko jak będzie starsze czego piesek nie lubi i jak ma postępować.
Hejka, od 3 dni jem inaczej niż normalnie, czyli zdrowiej i pilnuje tego cukru... kłuje się do 8 razy dziennie... Dzisiaj weszłam na wagę i mam jakiej 0,7 na minusie... a dzisiaj zaczynam 19tydzień.. dobrze że w środę idę do lekarza bo bym ześwirowała... a przypomnę że do tej pory przytyłam 1,5kg ... i teraz ten minus w wadze...więc w sumie mam tylko jakieś 0,8 na plusie od początku ciąży..
ja jeszcze nic nie kupiłam .. mam tylko to co gdzieś leży na strychu po starszym synu... jedynym zakupem w tej ciąży jest poducha do spania..
U nas cztery porodówki w mieście i wszystkie wznowiły porody rodzinne w trzech nic nie sprawdzają standardowo ankieta a w szpitalu trzeciej referencyjnosci że względu na bezpieczeństwo robią tacie test ma covid i jak negatywny może być przy porodzie a nawet na sali pooperacyjnej po CC .