-
U偶ytkownicy online
Brak u偶ytkownik贸w do pokazania
-
Najnowsze odpowiedzi
-
Przez patrycja moment · Napisano
Mam wra偶enie 偶e mog艂abym zrobic doktorat bo moj research szk贸艂 by艂 a偶 taki zaawansowany聽 Odwiedzi艂am 11 plac贸wek - od prywatnych przez spoleczne po publiczne. Poniewa偶 mniej wi臋cej w po艂owie 2 klasy corki b edziemy si臋 przeprowadzali - lokalizacja te偶 by艂a wa偶na. Aczkolwiek: - gdziekolwiek by nie posz艂a to i tak trzeba sie wozi膰 bo do najbli偶szej szko艂y jest 3,5 km od nowego miejsca zamieszkania. Wi臋c bra艂am pod uwag臋 szko艂y kt贸re s膮 "p drodze" do pracy - zapisa艂am si edo grup fb praktycznie ka偶dej z interesuj膮cych mnie szk贸艂, poczyta艂am komentarze rodzic贸w pod postami np. z informacjami i napisa艂am prov do tych rodzci贸w. Poroznawia艂am w sumie z ok 60 rodzicami z tych szk贸艂, zar贸wno z klas starszych jak i m艂odszych - dla mnie wygra艂 - poziom, ale taki aby nie by艂 to wyscig szczur贸w i nauka pod konkursy ale aby jednak szko艂a przygotowala dziecko dobrze do egzamin贸w i pojscia do szko艂y 艣redniej, bez tony korepetycji po drodze. Lokalizacja te偶 wa偶na - aby by艂o po drodze o pracy i wyb贸r pad艂 na szko艂臋 kt贸ra jest blisko dziadk贸w aby c贸rka mog艂a wraca膰 sama np w 2 czy 3 klasie Zdecydowa艂am si臋 na Thames British School - jest to szko艂a angloj臋zyczna, w Warszawie maj膮 kilka swoich kampus贸w. Jestem zadowolona, dzieci rozmawiaj膮 po angielsku biegle. 聽 Obecnie jest to chyba najlepsza szko艂a prywatna w Warszawie.聽 -
Przez Klaudiusz Walczak · Napisano
Jakie szko艂y podstawowe w Warszawie polecicie? I czym kierowali艣cie si臋 przy wyborze odpowiedniej plac贸wki?聽 -
Przez Opalinka88 · Napisano
Najlepiej jest zrobi膰 badanie na bet臋 HCG itd.
-
-
Nasze kluby
-
Czerwc贸weczki 2021
Klub otwarty · 29 klubowicz贸w
-
Maj贸weczki 2021
Klub otwarty · 43 klubowicz贸w
-
Kwietni贸wki 2021
Klub otwarty · 24 klubowicz贸w
-
Marc贸weczki 2021
Klub otwarty · 22 klubowicz贸w
-
Lut贸wki 2021
Klub otwarty · 3 klubowicz贸w
-
Lipc贸wki 2021
Klub otwarty · 29 klubowicz贸w
-
Sierpni贸wki 2021
Klub otwarty · 17 klubowicz贸w
-
Wrze艣ni贸weczki 2021
Klub otwarty · 9 klubowicz贸w
-
Pa藕dziernikowe mamy 2021
Klub otwarty · 4 klubowicz贸w
-
-
Najnowsze dyskusje
Rekomendowane odpowiedzi
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj si臋Zaloguj si臋
Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.
Zaloguj si臋