Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Joanna2236 napisał(a):
hej u mnie pogoda do dupy.ide zaraz na sniadanko i w domku sprzatac bo jutro piotrek ma wolne pierwsza sobota wolna od roku

to super 😉 w końcu będziecie mieli czas dla siebie 😉
Adam chyba tez będzie miał jutro wolne a dzisiaj może wróci koło 17 😉

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Ja wczoraj miałam moją ubraną w body z krótkim rękawkiem, jeansy, skarpetki, ten grzybek co mam, czapkę i jeszcze przykryłam kocykiem grubym.

a ja wole Dyśkę grubiej ubrac niz kocykiem przykrywać 😉

Kocyk lepszy 😜 😁

kolo177 napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):
hej u mnie pogoda do dupy.ide zaraz na sniadanko i w domku sprzatac bo jutro piotrek ma wolne pierwsza sobota wolna od roku

to super 😉 w końcu będziecie mieli czas dla siebie 😉
Adam chyba tez będzie miał jutro wolne a dzisiaj może wróci koło 17 😉

Mój też ma jutro wolne 😉

Wiecie co ostatnio czytałam o przyzwyczajeniach niemowląt właśnie w tym okresie co są.. no i moja "przeważnie" nie zaśnie dopóki nie dostanie smoczka do paszczy i nie przykryje się ją kołderką a potem obowiązkowo trzeba włączyć karuzelę lub grającego misia 🙂 jeśli nie ma którejś z w/w rzeczy to ona marudzi i mija duuuużo czasu zanim zaśnie, a tak to idzie szybko.

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Ja wczoraj miałam moją ubraną w body z krótkim rękawkiem, jeansy, skarpetki, ten grzybek co mam, czapkę i jeszcze przykryłam kocykiem grubym.

a ja wole Dyśkę grubiej ubrac niz kocykiem przykrywać 😉

Kocyk lepszy 😜 😁

a ja tam wolę żeby była ładnie ubrana a nie przykryta kocykiem 😜 bo Jej nie widać 😜

• Mamusie
Blue napisał(a):
Wiecie co ostatnio czytałam o przyzwyczajeniach niemowląt właśnie w tym okresie co są.. no i moja "przeważnie" nie zaśnie dopóki nie dostanie smoczka do paszczy i nie przykryje się ją kołderką a potem obowiązkowo trzeba włączyć karuzelę lub grającego misia 🙂 jeśli nie ma którejś z w/w rzeczy to ona marudzi i mija duuuużo czasu zanim zaśnie, a tak to idzie szybko.

Judyta też musi mieć smoczek 😉 kiedyś koleżanką Ją w wózku woziła chyba z pół godziny a ta się na boki rozglądała zamiast spać a jak tylko moczek dostała to zamknęła oczy i w minutę odleciała 😜
i w łóżeczku jak zasypia to trzeba Ją położyć przy samym brzegu 😉

• Mamusie
posprzątałam łaźnię i kuchnię uff
kuźwa tak umyłam włosy, że nadal mam brudne ehh
ja już mojej nie mogę nawet przewinąć bo ona na brzuch się przekręca, normalnie ADHD od tygodnia dostała.......może coś w tych zupkach jest 🤪
Blue fajna tunika 🙂 ja też mojej pokupowałam chyba z 5, fajnie do legginsów wyglądają i na takie upały dobre 🙂

Kamila1 napisał(a):
posprzątałam łaźnię i kuchnię uff
kuźwa tak umyłam włosy, że nadal mam brudne ehh
ja już mojej nie mogę nawet przewinąć bo ona na brzuch się przekręca, normalnie ADHD od tygodnia dostała.......może coś w tych zupkach jest 🤪
Blue fajna tunika 🙂 ja też mojej pokupowałam chyba z 5, fajnie do legginsów wyglądają i na takie upały dobre 🙂

Nieźle, moja ma innego rodzaju odchyły jak leży na plecach i ją przewijam to się zaczyna wyginać jak piskorz wczoraj przewijałam ją przed tv to ta tak się wykręcała żeby oglądać, że myślałam, że jej nie przebiorę, bo ciągle na bok się przewracała i głowę do tyłu odchylała,. a co to będzie jak one zaczną chodzić?? 😮 z brzuchem to mam spokój przewraca się od kilku dni tylko po 3-4razy dziennie i to na chwilę 😜

Kamila1 napisał(a):
pół Torunia obeszłam w poszukiwaniu zwykłego, grubego bawełnianego materiału na roletę rzymską.....i co znalazłam go na allegro, idealny taki jak chciałam 🙂 a tu w sklepach dooopa!

Ja wolę kupować przez neta, bo siadam, kawka przy kompie i tylko klikam.. 😁

Kamila jak Twoja zacznie szybciej niż moja łapać za stopy to będzie niesprawiedliwe 😁 😁 😁 jak na razie jest na etapie drapania i dotykania ud, kolan, łydek 🤨

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
pół Torunia obeszłam w poszukiwaniu zwykłego, grubego bawełnianego materiału na roletę rzymską.....i co znalazłam go na allegro, idealny taki jak chciałam 🙂 a tu w sklepach dooopa!

Ja wolę kupować przez neta, bo siadam, kawka przy kompie i tylko klikam.. 😁

bo Ty leniuch jesteś 😜 ja tam lubię po sklepach chodzić, przymierzać, dotykać 😜

• Mamusie
Dzień babci za ponad pół roku a ja już wymyśliłam prezent od Dyśki dla mojej mamy 😜
Ona uwielbia układaćpuzzle więc chce Jej zamówić fotopuzzle ze zdjęcia Dyśki 😉 najpierw wypytam Ją które foto Jej się najbardziej podoba, powiem Jej że chcemy wywołać sobie kilka dużych zdjęć i później zrobię Jej taką niespodzianke... tylko nie znalazłam firmy która robi więcej niż 2000 elementów a tylko jedną która robi właśnie 2 tys 😞