Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Paninka napisał(a):
Diviana napisał(a):
Paninka napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=vVOj6sidzHI

a to filmik z treningu mojego matoła...nawet przez sekunde dal sie złapac 😁 😁

Pochwal się który to Twój m

w 34 sekundzie taki kurdupel chudy na czarno ubrany 😜z prawej strony

Oj tam zaraz kurdupel po prostu cienkiej kości jest 🙂

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Paninka napisał(a):
Kornelka no to lilka tak samo robila...moze znowu jej ta 2 zaloze... ja juz sama glupia jestem...tylko ona jak miala wiekszy smoczek to ulewac troszke zaczela...wiec chyba jednak jeszcze za wczesnie 🤔 🤨

ja zobacze jak to dalej bedzie ale watpie zebym odrazu kwszstkie posiłki 2 dawała. moze popróbuj raz jednym raz drugim, zeby sie lila nauczyła. rys tez ulewał a dzis nic..jeszcze. Paninka moze to ulewanie nie od smoka było, tez w sumie nie wiem. po 20 minutach dorobiłam 30 i 1 zjadł i cos chce ale nie wiem co. smieje sie ale wierci na rekach i dalej paluszki do buzi.

• Mamusie
Paninka napisał(a):
Diviana napisał(a):
Paninka napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=vVOj6sidzHI

a to filmik z treningu mojego matoła...nawet przez sekunde dal sie złapac 😁 😁

Pochwal się który to Twój m

w 34 sekundzie taki kurdupel chudy na czarno ubrany 😜z prawej strony

acha 😮..poszukam 🙂

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):

Paninka twojego m chyba wychwyciłam 😁

ja też 🙂 nie jest taki maleńki 🙂 najpierw myślałam, że to ten na wprost. Paninka m jest w porządku-SERCE MA WIELKIE 🙂

taaa tylko tam dwoch na czarno stoi wiec ten po prawo w takiej czarnej koszulce z zielonym nadrukiem obok tego w granatowych spodenkach...zebyscie mnie nie swataly z tym drugim...bo to dzieciak jeszcze jest 😁 😁

• Mamusie
to ja dotarłam do domu 😁 😁 😁 😁 (a właściwie to do rodziców),
spotkanie zaliczam do udanych 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 tylko dlaczego wszyscy się na nas dziwnie patrzyli jak karmiłam małego i w między czasie jadłam frytki z Mcdonalda 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
a teraz zerknę co dziś naskrobałyście, ale nie wiem czy coś napisze, bo młody marudny po szczepieniu 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨

• Mamusie
Paloma21 napisał(a):
to ja dotarłam do domu 😁 😁 😁 😁 (a właściwie to do rodziców),
spotkanie zaliczam do udanych 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 tylko dlaczego wszyscy się na nas dziwnie patrzyli jak karmiłam małego i w między czasie jadłam frytki z Mcdonalda 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
a teraz zerknę co dziś naskrobałyście, ale nie wiem czy coś napisze, bo młody marudny po szczepieniu 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨

Szkoda że nie mogłam spotkać się z Wami 😞

Paninka napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Powiedzcie mi co mogę zrobić jeszcze z takiego ciasta na kopytka ?
🤨

mozesz takie male kuleczki porobic i usmazyc na glebokim oleju....bardzo dobre posolone tylko mega kaloryczne

albo kluchy 🙂 takie ,że najpierw robisz okkule, potem spłaszczasz i w środku robisz palcem dziurkę, tylko tak,żeby nie przedziurawić na wylot 🙂 gotujesz jak kopytka 🙂 a najlepsze jest to,że można zamrozić do sosu jak znalazł 🙂

Zawiozłam Gabi na urodzinki, mnie głowa okropnie boli i oczy, jaby migrena jakaś czy co??
Diviana dziękuję 😘 ale napisz mi tu szybko konto co bym chociaż za wysyłkę zwróciła
Tosia ma dzień śpiocha, ale dałam jej tej herbatki na trawienie z Hippa bo ten brzusio ją męczył.....

• Mamusie
Hej my już po wizycie u laryngologa. Skrobiecie jak szalone 🤪 🤪 🤪
Pani pozaglądała Julce do uszu, nosa, i gardła pooglądała krtań powiedziała mi jak działa krtań i co robić gdy z maluszkiem działoby się coś złego np. kiedy się zakrztusi. I powiedziała że nie widzi nic niepokojącego. Powiedziała że zbadanie krtani u takiego dziecka jest możliwe tylko w specjalistycznej klinice endoskopowej. Ale ona nie widzi do tego podstaw.
Ogólnie stwierdziła że mam bardziej zdrowe podejście do sprawy niż mój pediatra i jest spokojna o moje dzieci 😁 😁 😁 Fajna babka 🙂

• Mamusie
Pati123 napisał(a):
Paninka napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Powiedzcie mi co mogę zrobić jeszcze z takiego ciasta na kopytka ?
🤨

mozesz takie male kuleczki porobic i usmazyc na glebokim oleju....bardzo dobre posolone tylko mega kaloryczne

albo kluchy 🙂 takie ,że najpierw robisz okkule, potem spłaszczasz i w środku robisz palcem dziurkę, tylko tak,żeby nie przedziurawić na wylot 🙂 gotujesz jak kopytka 🙂 a najlepsze jest to,że można zamrozić do sosu jak znalazł 🙂

Pati moja ciocia zawsze powtarza jak robi takie kluchy
Jaki palec taka dziurka 🤪