- Mamusie
Andzelika napisał(a):Powiedzcie mi co mogę zrobić jeszcze z takiego ciasta na kopytka ?
🤨
Placki 🤪
gnieciesz takie płaskie i na patelni smarzysz 😆
ja takie bardzo lubie, ale nie jem smarzonego.
moja tesciowa robi taklie...bardzo dobre
Andzelika napisał(a):Powiedzcie mi co mogę zrobić jeszcze z takiego ciasta na kopytka ?
🤨
Placki 🤪
to ja dotarłam do domu 😁 😁 😁 😁 (a właściwie to do rodziców),
spotkanie zaliczam do udanych 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 tylko dlaczego wszyscy się na nas dziwnie patrzyli jak karmiłam małego i w między czasie jadłam frytki z Mcdonalda 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
a teraz zerknę co dziś naskrobałyście, ale nie wiem czy coś napisze, bo młody marudny po szczepieniu 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨
🤨
mozesz takie male kuleczki porobic i usmazyc na glebokim oleju....bardzo dobre posolone tylko mega kaloryczne
Paninka napisał(a):Andzelika napisał(a):Powiedzcie mi co mogę zrobić jeszcze z takiego ciasta na kopytka ?
🤨
mozesz takie male kuleczki porobic i usmazyc na glebokim oleju....bardzo dobre posolone tylko mega kaloryczne
albo kluchy 🙂 takie ,że najpierw robisz okkule, potem spłaszczasz i w środku robisz palcem dziurkę, tylko tak,żeby nie przedziurawić na wylot 🙂 gotujesz jak kopytka 🙂 a najlepsze jest to,że można zamrozić do sosu jak znalazł 🙂
Rekomendowane odpowiedzi
jolajola81_m
Diviana_m
Dziękuje, Emilka na zdjęciu w avatarku jak lalka wygląda śliczniutka jest
Gość
🤨
Diviana_m
Ja Ci nie pomogę bo ja kopytek ani nic podobnego nie robię
jolajola81_m
Dziękuję.
Dziś zrobione 🙂 a czapkę kupiłam wczoraj 🙂
Paninka_m
jolajola81_m
Placki 🤪
Paninka_m
ja też 🙂 nie jest taki maleńki 🙂 najpierw myślałam, że to ten na wprost. Paninka m jest w porządku-SERCE MA WIELKIE 🙂
taaa tylko tam dwoch na czarno stoi wiec ten po prawo w takiej czarnej koszulce z zielonym nadrukiem obok tego w granatowych spodenkach...zebyscie mnie nie swataly z tym drugim...bo to dzieciak jeszcze jest 😁 😁