Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hejka kochane!!!
Wanilka brzuszek cudo malutki okrąglutki a i tak jak mówisz napewno przeszkadza!!!
Babcia miała jechać do sanatorium jutro i jaja takie że babcia jutro wychodzi ale do domu!! heheh a do sanatorium jedzie 15 kwietnia!!!
Będzie mieszkać teraz z moją mama!!!
Rita wiem jak to jest jak dotyka to najbliższa ci osobę czyli tate!!! bedzie dobrze!!!
Powiem ci Rita ja bym mala wykąpała już i codziennie jak bym kapala kapiel przynosi ulge i lepiej dziecko sie czuje!!!
Ulka milo że piszesz!!!
Gratki AniqA ZA TO ŻE dostałaś kaskę niezły zwrocik hehe!!!
Agaaaa biedna Maciejka słyszałam o takich bólach dużo dzieci to ma !!!!
Ja dzis lepiej o wiele juz katar nie kapie oczy nie łzawia Elusia narazie nie dotknęło byłam już dzis u kolezanki na kawie ehheh nie moglam wytrzymAC I FARBOWAĆ DZIS BEDE WLOSY BO MAM ODROST!!!

• Mamusie
nie przyznałam się ale tak z doskoku robię 6 weidera 😎 to teraz Wasza kolej powiedzieć która to robiła.pamiętam że któraś sie chwaliła ale nie pamiętam która...no i oczywiście, jak poszło? u mnie 3 dzień i dla zachęty włączam sobie panią która ze mną ćwiczy 😉 podchodzę do tego na lekko bo tak sobie tylko zaczęłam i nie mówie ze dotrwam do końca ale coś zaczęłam wiec moze będe lepsza od mojego brata i sie nie poddam 😁 on ileś tam zrobił i zdryfił bo mu się nie chciało. ja pewnie też polegnę ale spróbować mogę 🙂 a mięśnie to mnie takie bolą co nie wiedziałam że je mam!!! 😲 😜
Wanilia ja to Ci zazdroszcze tego brzucha bo ja tak brzuchy lubie... ☺️ale tylko takie ciążowe!

• Mamusie
no to widzę, że zdania podzielone na temat nóżek bolących w czasie intensywnego rośnięcia 🙂 mnie też nie przypominam sobie, żeby bolały, no ale moje rodzeństwo już tak...

ale za to jak usnął o 21 to spał do 6.15 w łóżeczku swoim 🙂 więc nieźle 😆

Asia to ja robiłam szóstkę 😁

Chloe dobrą masz pamięć 😉 dużo zdrówka dla Julka 😘

Wanilia no brzuszek pierwsza klasa!!! 😁 a Werce musiało się podobać na tych sankach 🙂

• Mamusie
chloe napisał(a):

wanilia - brzuszek na prawde ladny, ale 7kg? przesadzilas 😉

Zobaczysz jak sama będziesz biegać za Julkiem z brzuszkiem - wcale nie tak łatwo jest przytyć 😉 Do tego brak czasu na regularne posiłki i zgaga po słodkim i problem z wagą z głowy 😜

Zdecydowałam się wreszcie na rozwiązanie transportowe: dokupiłam gondolkę do naszego lżejszego wózka (jane muum) http://tablica.pl/oferta/gondola-jane-micro-mikro-zamiast-transporter-jak-nowa-ID2teG9.html i do tego kupię dostawkę http://www.litaf.com/site_pages/Product.aspx?id=32. Tylko mam problem ze znalezieniem sklepu ktory wysłałby mi to do Polski 🤨

• Mamusie
holi32 napisał(a):
hejka!!
Asiaaa podziwiam za tą 6 weidera a powiedz jak się włącza panią która z tobą ćwiczy???
Wanilka gondolka superowa!!!mówisz że podstawki ci nie wyślą do polski!!! ojjjj
nasz mały śpi od 19.45 zobaczymy o której wstanie!!! Bo on teraz już śpi tylko raz za dnia

Holi na youtube się włącza panią 🙂

• Mamusie
wyobraźcie sobie, że mój synuś przed chwilą gadał przez sen 😁 wchodziłam akurat do góry po schodach i słyszę z jego pokoju takim wesołym głosem "beeee" (Maciuś jak robi owieczka? beeeee) no i sobie myślę, no to super, jak się obudził teraz... a za chwilę słyszę znowu "beee", potem "baja, baja" no i jeszcze coś tam powiedział. i nic. za chwilę zaglądam do niego do pokoju, a on śpi 😁 🙃

• Mamusie
Aga tak właśnie myślałam ze Ty,ale nie chciałam plamy dać 😜 a powiedz,dałas radę dotrwać do końca? bo jak ja mam jutro zrobić wiecej niż dzisiaj to chyba sie posikam z wysiłku.... aż mnie dzisiaj szyja boli i poślady... zakwasy jak ta lala!!czy one przestaną dokuczać? stwierdziłam że czas Milenki drzemki wykorzystam dla siebie a nie na komputer!! chociaż pani co ze mną ćwiczy też komputera 😁

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
wyobraźcie sobie, że mój synuś przed chwilą gadał przez sen 😁 wchodziłam akurat do góry po schodach i słyszę z jego pokoju takim wesołym głosem "beeee" (Maciuś jak robi owieczka? beeeee) no i sobie myślę, no to super, jak się obudził teraz... a za chwilę słyszę znowu "beee", potem "baja, baja" no i jeszcze coś tam powiedział. i nic. za chwilę zaglądam do niego do pokoju, a on śpi 😁 🙃

Maciej to nawet przez sen gada więcej niż Werka na jawie 😁

• Mamusie
wanilia napisał(a):
aaagaaa napisał(a):

Maciej to nawet przez sen gada więcej niż Werka na jawie 😁

hahahahaha 😁 😁 😁

• Mamusie
dzień dobry 🙂

u mnie wczoraj dzień zabiegany .....praca to i tamto jeszcze wyskoczyłam na zakupy do reserved bo był na fb kupon 25% skorzystał młody i kupiłam tez śliczne bluzeczki dla siostzrenicy 2 letniej z myszką miki bo przyjerzdza w maju ze stanów a ona ma bzika z myszką miki 😉 użyłam sobie na tych damskich ciuszkach ale jakie widziałam cudne białe body w H&m z haftowanym kołnierzykiem...... 🙃 ceny czasem jednak też powalają 😜 ojjj miec dziewczynkę to tyle jest cudności ...że głowa mała 🙃 😜

haaa i jescze co najlepsze mój młody w galeri chciał się witac z wszystkimi dziećmi dawał im cześć raz czasem nawet 3 😜 i potem papa i idziemy 🙂 zaskoczył mnie swoją komunikatywnością 😉 😎
tak..tak byłam dumna że taki odważny 😉

zdrówka dla chorusków.... 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Dzień dobry,
ja zaczęłam dzień od kwacha...M miał wczoraj piwko po pracy i ani się nie zająknęłam że wróci jeszcze później niż zwykle. Ale jak go o połnocy nie było to juz mnie nerw zaczął brać. Nie wiem o której dotarł ale z psem wychodził o 4 rano 😠 Ja zanim poszłam spać wysłałam mu smsa że ma pościelone w drugim pokoju i całe szczęście bo jak otworzyłam rano drzwi od sypialni to powalił mnie smród alkoholowy 🥴 A mój odpowiedzialny mąż pojechał do pracy spóźniony o 2 godziny. I tym sposobem mogę zapomnieć o pomocy z jego strony popołudniu bo będzie dogorywał 😠