- 0
-
Użytkownicy online
Brak użytkowników do pokazania
-
Najnowsze odpowiedzi
-
Z Punktu widzenia kobiety na pewno wizyta u takiej lekarki jak Monika Kanpik – Rybka będzie dobrym wyborem, ponieważ można liczyć na doświadczenie i odpowiednie podejście do pacjentek.
-
Przez patrycja moment · Napisano
Mam wrażenie że mogłabym zrobic doktorat bo moj research szkół był aż taki zaawansowany Odwiedziłam 11 placówek - od prywatnych przez spoleczne po publiczne. Ponieważ mniej więcej w połowie 2 klasy corki b edziemy się przeprowadzali - lokalizacja też była ważna. Aczkolwiek: - gdziekolwiek by nie poszła to i tak trzeba sie wozić bo do najbliższej szkoły jest 3,5 km od nowego miejsca zamieszkania. Więc brałam pod uwagę szkoły które są "p drodze" do pracy - zapisałam si edo grup fb praktycznie każdej z interesujących mnie szkół, poczytałam komentarze rodziców pod postami np. z informacjami i napisałam prov do tych rodzciów. Poroznawiałam w sumie z ok 60 rodzicami z tych szkół, zarówno z klas starszych jak i młodszych - dla mnie wygrał - poziom, ale taki aby nie był to wyscig szczurów i nauka pod konkursy ale aby jednak szkoła przygotowala dziecko dobrze do egzaminów i pojscia do szkoły średniej, bez tony korepetycji po drodze. Lokalizacja też ważna - aby było po drodze o pracy i wybór padł na szkołę która jest blisko dziadków aby córka mogła wracać sama np w 2 czy 3 klasie Zdecydowałam się na Thames British School - jest to szkoła anglojęzyczna, w Warszawie mają kilka swoich kampusów. Jestem zadowolona, dzieci rozmawiają po angielsku biegle. Obecnie jest to chyba najlepsza szkoła prywatna w Warszawie. -
Przez Klaudiusz Walczak · Napisano
Jakie szkoły podstawowe w Warszawie polecicie? I czym kierowaliście się przy wyborze odpowiedniej placówki?
-
-
Nasze kluby
-
Czerwcóweczki 2021
Klub otwarty · 29 klubowiczów
-
Majóweczki 2021
Klub otwarty · 43 klubowiczów
-
Kwietniówki 2021
Klub otwarty · 24 klubowiczów
-
Marcóweczki 2021
Klub otwarty · 22 klubowiczów
-
Lutówki 2021
Klub otwarty · 3 klubowiczów
-
Lipcówki 2021
Klub otwarty · 29 klubowiczów
-
Sierpniówki 2021
Klub otwarty · 17 klubowiczów
-
Wrześnióweczki 2021
Klub otwarty · 9 klubowiczów
-
Październikowe mamy 2021
Klub otwarty · 4 klubowiczów
-
-
Najnowsze dyskusje
Pytanie
Admin
Na Państwa pytania, odpowiedzi będzie udzielać ekspert żywieniowy:
Elżbieta Trojanowska - żywienie dzieci, żywienie w ciąży
Odpowiedzi będą udzielane 2 razy w tygodniu (w dniach roboczych, od poniedziałku do piątku) - 1 wątek danego dnia - tylko na wybrane, ciekawe pytania
Klinika Medlinea to zespół specjalistów i pasjonatów w zakresie odżywiania, dzięki którym dowiesz się jak żywić dziecko po okresie karmienia piersią, jak opracować zdrową dietę dla Twojej pociechy, w jaki sposób zachęcić dziecko do jedzenia i nauczyć prawidłowych nawyków żywieniowych. Klinika świadczy również pomoc z zakresu skutecznego zrzucenia nadmiernych kg po ciąży, zapewni wsparcie psychologa lub trenera.
Więcej informacji na temat kliniki oraz ekspertów, w profilach ekspertów.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi