Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Dzięki Dziewczyny za pocieszenie 😘
U mnie dzisiaj był na obiad kurczak pieczony, fasolka szparagowa i frytki a wiec nie za bardzo zdrowo haha ale za to jak smacznie mniam 😁
Misia no właśnie to wątek o diecie a nie odchudzaniu się hahaha Ja wczoraj weszłam na wagę i przybrałam znów prawie kilo zaraz dobiję do 52kg 🙃 To wszystko przez siedzenie w domu 🙃

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasia tulę mocno...i rozumiem:-)
Misia Tobie te lody i pierniki i tak nie zaszkodzą, chciałabym mieć taką wagę przy której mogę jeść bez obawy, że od razu przytyję- tak więc na zdrowie!
Monika zazdroszczę Ci tych wszystkich klubów fitness, siłowni ,basenu...ja niestety nie mam takiej możliwości dlatego sama sobie domową zumbę wymyśliłam 😁 😁

• Mamusie
Kasia tulę mocno...i rozumiem:-)
Misia Tobie te lody i pierniki i tak nie zaszkodzą, chciałabym mieć taką wagę przy której mogę jeść bez obawy, że od razu przytyję- tak więc na zdrowie!
Monika zazdroszczę Ci tych wszystkich klubów fitness, siłowni ,basenu...ja niestety nie mam takiej możliwości dlatego sama sobie domową zumbę wymyśliłam 😁 😁

• Mamusie
Gocha nie gadaj bzdur, bo kopa dostaniesz, ciesz sie figurą bo masz czym, diety jako takiej trzymać nie musisz boś laska! i nie możesz opuścić swojego wątka! przypominam Ci i przywołuję do porządku 😜 😜 😁 każda ma te gorsze dni, jeszcze tydzień temu nuie panowałam nad sobą a teraz się trzymam- ile zobaczymy, oby do samego celu 😉 😜

• Mamusie
Iwona napisał(a):
Gocha nie gadaj bzdur, bo kopa dostaniesz, ciesz sie figurą bo masz czym, diety jako takiej trzymać nie musisz boś laska! i nie możesz opuścić swojego wątka! przypominam Ci i przywołuję do porządku 😜 😜 😁 każda ma te gorsze dni, jeszcze tydzień temu nuie panowałam nad sobą a teraz się trzymam- ile zobaczymy, oby do samego celu 😉 😜

ty tak samo zaciskaj poślady i do roboty 😁 😁 😁

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Magda madrze gadasz 😁 Ja wlasnie jajecznice jem,mezulek mi zrobil 😁 I dzis nie ide na fitness.Kuzwa bylam u znajomej dzis na kawie i obiedzie i tak zmarzlam,ze dopiero po drzemce i cieplej herbacie sie lepiej poczulam.Masakra.Kto to widzial na ogrzewaniu oszczedzac??Wrrr

ja też jadłam jajecznicę ale robiłam sama bo mój mężowaty jest w pracy zarabia na wygodną żonę i dzieci 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
a ja cały dzien diete trzymałam a teraz obiadłam siemmmmmmmmm martadelą smażonąw bułce tartej... makabrejszyn hahahahahahaha ale to nic od jutra jest nowy dzien:P:P:P:P mam zupe brokułowa:P

hahahahhah grunt to zaakceptowac siebiem 🙂 i pogodic sie z tym ze jest siem obżartuchem:P 🤪 😁 🙃 😜

• Mamusie
O właśnie, ja jestem słodyczowy potwór 😁DDDDDDDDD
BTW kupiłam tego asystora slim. Masakra jakie drogie cholerstwo. Jako, że wydałam tyle kasy (oczywiście po cichaczu i schowałam do szuflady) to zamierzam od jutra trzymać dietę. A dziś dojem pierniki i wypiję litr vermoutha, a jutro łeb mi pęknie :OOO

• Mamusie
Właśnie Gosia nie ma odwrotu jesteś na Nas skazana 😁
Mąż przeprosił zaczął remont ale co swoje i tak mu nagadałam ..... już tak mam za dużo mówię 😁
U mnie słowo dieta nie istnieje hahaha właśnie zjadłam dwa tosty z masełkiem jajkiem smażonym i na to żółty ser starty hahaha

• Mamusie
poćwiczona- od razu lepiej 😉 jeszcze tylko rowerka z dawnego zestawu ćwiczeń nie dołożyłam,no i brzuszkow narazie tylko 200...ale to dopiero początek, codziennie będzie więcej 😁
Misia też kiedyś na asystorze jechałam, nie wiem czy on działał, czy raczej tylko pomagał trzymać się diety hehe d: Dawalam za niego 26 zł, a teraz już nie ma promocji w mojej aptece, muszę też coś zakupić w tajemnicy, może linea detox? też kiedyś łykałam i wydaje mi się że skutkowało 😉

• Mamusie
Kaska ciesze sie,ze juz z mezem lepiej.Ja tez tak mam,ze geba mi sie nie zamyka 😁 Iwona gratuluje zawziecia i nie wolno sie teraz poddawac* Ja dzis na fitness nie poszlam,tak mi zimno bylo.W zyciu bym do basenu nie wlazla,ale za to jutro sobie na silowni odrobie.Moja cora jeszcze nie spi.Po ostatniej nocce sila ja w dzien uspilismy i taki tego efekt.Wczoraj wstala o 2,dzis pojdzie spac:P Kuzwa,to dziecko prawie w ogole nie spi:P Madziu moj tez zarabia na pasozyty,ale zmienil prace i teraz duzo krocej mu to zajmuje,a za ta sama kase,wiec moze i nam dogadzac hahaaha.Dobra,znikam bo mi przez ramie podczytuje 😁

hej Dziewczyny,
dieta? hmm..jest,bo jem mniej niż jadłam..ćwiczenia? ciężko jest zacząć,a musiałabym to dupsko ruszyć ;/

Dziewczyny macie jakiś sposób,żeby wytępić biedronki,bo chcą się do nas wprowadzić;/ nie mogę otworzyć balkonu,bo jest ich tam pełno i tylko czatuję jak otworzę drzwi bądź okno.

• Mamusie
Oj nie mam sposobu na biedronki. W życiu takiego problemu nie miałam.
Iwonko zapomniałam o tej Linea Detox... w sumie to mogłam kupić. Asysor 38 zł kosztował. Masakra. No, ale jeśli przez 30 dni udało by mi się trzymać dietę to byłoby zajebiście... ale dziś się pewnie nie uda, bo taka pogoda i myślę tylko o czekoladzie i ciastkach 🙂

• Mamusie
Hej ho 😘
Tuska8 nie mam pomysłu na biedronki to takie śliczne zwierzątka ale jeśli dokuczają to co musisz z nimi zrobić 😉
Iwona ale się zabrałaś do pracy ulalala aż podziwiam !! Ja miałam chodzić na siłownie bo mam blisko i dupa blada nie chodzę przez moje ciśnienie i na serio to żadna wymówka bo mam strasznie niskie a przez to zawroty głowy i czarno przed oczami mis ie robi a więc jakbym poćwiczyła to pewnie bym tam padła 😮 Ale niestety przez to waga pokazuje prawie 52 kg 🤨 PRZYSIĘGAM NIE BĘDĘ TYLE ŻREĆ JAK ŚWINIA !! 😁 😎
Misia kurcze zawsze jest jak brzydka pogoda to się człowiek jedzeniem pociesza ja też bo to z nudów się je 🤔
U mnie dzisiaj wieje, że śmietniki wywraca a do tego pada i nawet na zakupy nie wyjdę.
Co do tabletek to sama o czymś muszę pomyśleć tak w ukryciu przed mężem bo On każe mi przytyć 🙃
Wczoraj dostałam od Niego drugi telefon noki Lumia 800 dość duży ale uroczy to wzamian za zniszczony mój stary BlackBerry który mi Alicja zjadła dosłownie - kawałek ugryzła gumy na nim 🙃 hahaha

hahahaha.. nigdy tak nie robiłam 😜 no ja mam nadzieję,że mi się tutaj nie rozmnożą.. 🙂 no a ja dzisiaj z mężem zaczynam domową naukę języka niemieckiego,ponieważ znajoma napisała mu CV po niemiecku i szukamy dla niego pracy w Niemczech..mam nadzieję,że znajdziemy i będziemy mogli razem wyjechać,a nie że najpierw On.