-
Użytkownicy online
-
Najnowsze odpowiedzi
-
Zgadzam się całkowicie. Starszego karmiłam pół roku, później musiałam odstawić bo miał skazę białkową bo ja za dużo nabiału jadłam, drugi traktował mój sutek jak smoczek, jak go tylko przystawiłam to spał, nawet położna nie potrafiła pomóc, zrobił dwa łyki tego wodnistego mleka co jest na początku i spał. Spadał z wagi a ja nie chciałam karmić modyfikowanym to zaczęłam odciągać. Da się karmić nawet rok odciągając ale do tego trzeba ostrej samodyscypliny a mi tego zabrakło.
-
U mnie po 3 dobach puszczają jak jest po cc ok. No właśnie mi też się wydaje podejrzane bo nawet położna jak była ostatnio u mnie to mówiła że lepiej wcześniej wstać
-
Te 24 godziny to jakieś podejrzane. Zaleca się 10, by nie było skutków ubocznych a dalsze lezenie to tylko ryzyko zakrzepicy i wtórnych bólów głowy. Zależy też o której było CC. Ja miałam po 20 więc noc mnie zastała, która miałam na normalny odpoczynek i dlatego ja wstałam po 10 godz. Jednak dziewczyny z rana, późnym popołudniem już były na chodzie. A to co szumnie zwą pionizacja to po prostu położna z bacikiem, która każe ci wstawać i chodzić.😅W moim szpitalu wypuszczają po 48 niezależnie czy CC czy Sn, jeśli wszystko jest okej, więc nie może być mowy o dobie leżenia.
-
-
Nasze kluby
-
Majóweczki 2021
Klub otwarty · 42 klubowiczów
-
Czerwcóweczki 2021
Klub otwarty · 27 klubowiczów
-
Kwietniówki 2021
Klub otwarty · 24 klubowiczów