Skocz do zawartości

Nastoletnie mamy | Forum o ciąży

Kinia94

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...
  • Mamusia
Ja również bardzo wcześnie urodziłam pierwsze dziecko. kiedy teraz patrze na mojego syna, który jest dzielnym przedszkolakiem, niedługo zerówka ☺️ nie wierze że tyle czasu minęło. na początku było strasznie, ''ojciec' okazał się ostatnią świnią, szkoła, rodzice... ale udało się, spotkałam super faceta, i to na niego mały woła 'tatusiu", mamy wspaniałą łobuziare, córeczkę.... a teraz w drodze jest niespodziewane maleństwo, wyczekiwane przez rodzeństwo... 🙂 podobno w polsce mało dzieci sie rodzi 😉
dacie rade kochane. nikt nie obiecuje ze młodym mamą jest łatwo, wręcz przeciwnie. jest bardzo ciężko. ale miłość do dzieciątka pozwoli znieść wiele 🙂

• 11 miesiące później...
  • Mamusia
Hej dziewczyny!
Potrzebuję Waszej pomocy, właśnie jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej o nastoletnich mamach. Czy mogły byście mi pomóc i wypełnić krótką ankietę, zajmie Wam to ok 5 min a mi naprawdę bardzo pomoże. Sama jestem młodą mamą 🙂
Odzywajcie się to Wam prześlę,
[email protected]
Z góry dziękuję za pomoc

• Mamusia
Hej dziewczyny!
Potrzebuję Waszej pomocy, właśnie jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej o nastoletnich mamach. Czy mogły byście mi pomóc i wypełnić krótką ankietę, zajmie Wam to ok 5 min a mi naprawdę bardzo pomoże. Sama jestem młodą mamą
Odzywajcie się to Wam prześlę,
[email protected]
Z góry dziękuję za pomoc

• 10 lata później...
  • 7 miesiące później...