Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 lata później...
  • Odpowiedzi 631
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam 😉
mi dolegliwosci odeszly jak reka odjol 😉
ale za to od 2 dni czuje sie jak bym miala 1 dzien okresu.... niby cos galaretkowatego mi wylatywalo ale myslallam ze to sluz ale kolezanki wspomnialy ze to rownie dobrze mogl byc czop.. 🤔
teraz slus nawet zanikl... Synek rusza sie bardzo malo ok kilku dni..
Mam nadzieje ze to juz tuz tuz koniec 😉)

• Mamusia
Oj juz blizej niz dalej, ale mam idetycznie dluzsze spacery odpadaja i nawet siedzenie w pozycji wyprostowanej jest udreka dla mojego kregoslupa, czesto chodze siku , ale jak narazie nie mam zadnych objawow jesli chodzi o zblizajacy sie porod, a juz tak mi ciezko ;( ze z jednej strony chciala bym byc juz po ale tez troszke sie boje.

• 4 tygodnie później...
  • Mamusia
Hej dziewuszki ja także jestem w 38 tygodniu ciąży i już nie mogę sie doczekać kiedy to wszystko się skończy. Od paru dni mam twardnienie brzuszka na dodatek kłócie w kroczu mała rusza się jak tylko może bo za wiele miejsca nie ma a na dodatek od dwóch dni jestem okropnie śpiąca i nie chce mi się nawet z łóżka podnosić. Miewam bóle głowy które także nie dają spać po nocach eh ta końcówka jest dla mnie udręką. Tak bym chciała już mieć malutką przy sobie 🙂 Na dodatek mam mdłości i raz jest mi gorąco że musze się odkrywać a raz zimno dreszcze jakieś dopadają sama już nie wiem czy to normalne. Na razie żadnych bolesnych bóli nie mam lekkie pobolewania pod brzuszkiem jak na @ i troszkę kręgosłup no ale mam jeszcze dwa tygodnie przed sobą . Życzę Wam bezbolesnego porodu i wytrwania bo nagroda jest już bardzo bliziutko pozdrawiam Was gorąco 🙂

[URL=http://www.naobcasach.pl]

• 4 tygodnie później...
    • Mamusia
    hej hej
    Ja czuję sie strasznie ociężała 😜 niby tylko 13 kg przytylam (tak na ostatniej wizycie było) z tym spaniem mam najwiekszy problem budze sie po kilka razy oczywiscie siku musi byc 😜 nie wspomne juz o tym jak moj synek wierci sie w nocy i nad ranem co wlasnie powoduje to ze nie spie.3 poduszki i 2 jaski i jakos próbuję spac ale nie bez rewelacji.Juz bym chciala byc w tym szpitalu

• Mamusia
    hehe no ja sobie też przypominam 😜 robiłam ich parę ale nie dowierzałam i poszłam jeszcze na Bete 😜 i w końcu sie przekonałam.Qrde nie moge uwierzyć że już tylko pare dni i całe życie się odmieni 😉
    Właśnie naszła mnie ochota na mini Wigilię 😜 robię pierożki z kapustą i grzybami suszonymi 🤪 a co tam na koniec jeszcze pojem bo poźniej to nie wiadomo jak to będzie

Zaczął mi się 38 tc 😉 JUż bliżej niż dalej 😁 ALe padam już.. Mały kpie z taką siłą, że mam wrażenie, że mi skóra pęknie... i naciska gdzieś na jakiś nerw... i albo tracę czucie w nodze albo czuję takie bolesne promieniowanie...
    Chciałabym już być po 😉 a chyba znowu zapowiada się przenoszenie...

• Mamusia
    Mój też tak silnie kopie 😉 ja jak wstaję w nocy to strasz nie mi prawa ręka cierpnie ;/ już jutro do szpitala do lekarki i ciekawe co tam powie czy zostanę czy każe w poniedziałek przyjść...najważniejsze że jutro pooglądam sobie mojego synusia od środka po raz ostatni 😜 KTG też mi zrobi pewnie. chyba nie zasnę dzisiaj w ogóle z wrażenia 😁

• Mamusia
    Hej
    Jednak nie będzie dzisiaj cc tylko w czwartek jestem umowiona musze porobic jeszcze kilka badan krwi.
    Badał mnie dzisiaj jakiś lekarz ze szpitala i masakra taki niedelikatny 😠 😠 myslalam ze zaraz go tam zwyzywam.nie ma to jak moja lekarka 😉 na szczescie ona mi zabieg zrobi.Jak tam u Was??

• Mamusia
    No właśnie..... jeszcze dzisiaj nawet mam plamienia ale juz takie słabsze 😠 cholerny gnojek ale normalnie jaki koleś ja mu pokazałam wskazanie od neurologa (a w piatek moja gin to ogladała ) ale chcial to mu dalam i to jego haslo: az tak bardzo sie pani boi porodu?? no zabrzmialo to tak jakbym zalatwila sobie na lewo cesarke normalnie masakra jakiś głupi. 😠