Jeju dziewczyny wyszłam na chwilę zagnieść rogaliki i musiałam nadrobić 4 strony 🙂
Czytam tak o tych Waszych badaniach i aż łza mi się w oku kręci, że ja nic nie wiem o moim maleństwie. Jutro powiem mojemu mężowi żeby podjechał do przychodni i zarejestrował mnie do mojego lekarza, jak tam wpadnę i zrobię aferę to zobaczą co to jest słowiański temperament 😠 No ludzie żeby 4 tygodnie czekać na wyniki badań!!!!!
Dobrze,że lecę do Polski. Będę 9 marca, to 10-ego rano od razu idę do mojego ginekologa na wszystkie możliwe badania.
karolcia12345i a jaki wozek wybralas? ja tez jeszcze kupowac nie bede, ale wlasnie chce juz wybrac zeby miec spokoj.
Co do szkoly rodzenia mysle ze te bezplatne ucza tego samego co platne. Ja juz sie dowiadywalam kazali mi zapisac sie w kwietniu a zapisy sa na maj i od maja bedziemy chodzic.
Eleeza mysle, ze mnie nie przewialo, bo nie wychodzilam w sumie nigdzie martwie sie troche bo to taki dziwny bol no troche czuje czasem mocno.
jolajola81 Nie wiem czy mogę pisać żeby reklamy nie było a na priv nie mogę wiec napiszę tak ro..(na 4 litery) a model na M..... taki na amortyzarorach bujany trochę się boje o sportówkę że się bedzie tez tak bujac ale ekspedientka mówiła że nie bedzie sie bujać bo dziecko będzie cięższe i obciąży wózek, więc wybrałam, mam nadzieję że siędomyśl,isz o jaki wózek chodzi. No chyba że można pisać marki, to napiszę.
Właśnie chyba nie będę przepłacać , przecież nam nie nakłamią jak oddychać do porodu żeby było ciężej niż lżej 🙂🙂 szwagierka mówiła mi że przy porodzie naprawdę dużo pomaga jak się wie jak oddychać i co Ci wolno, bo w szpitalu często wykorzystują niewiedzę pierworódek i na przykład każą leżeć na plecach , jak się powinno być aktywnym. Mówiła że z nawałem mlecznym i opieką nad noworodkiem się mało rzeczy przydało.
siehankowa ja to sie zapisze nie tylko ze wzgledu na siebie, ale moze bardziej na meza zeby wiedzial jak sie dzieckiem zajmowac no i jak sie zachowac jak np ja bede rodzic lub miec skorcze wole zeby posluchal co i jak a nie ksiazki czytal...
ale powiem ci ze jego bratowa chodzila do szkoly rodzenia i wogole mowi, ze jej sie to nie przydalo bo i tak malo pamietala zreszta sama nie rodzila tylko z pomoca wiec nie wiem zdania sa policzone. My sie zreszta wybieramy.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Eleeza
Inez
Czytam tak o tych Waszych badaniach i aż łza mi się w oku kręci, że ja nic nie wiem o moim maleństwie. Jutro powiem mojemu mężowi żeby podjechał do przychodni i zarejestrował mnie do mojego lekarza, jak tam wpadnę i zrobię aferę to zobaczą co to jest słowiański temperament 😠 No ludzie żeby 4 tygodnie czekać na wyniki badań!!!!!
Dobrze,że lecę do Polski. Będę 9 marca, to 10-ego rano od razu idę do mojego ginekologa na wszystkie możliwe badania.
jolajola81
Co do szkoly rodzenia mysle ze te bezplatne ucza tego samego co platne. Ja juz sie dowiadywalam kazali mi zapisac sie w kwietniu a zapisy sa na maj i od maja bedziemy chodzic.
Eleeza mysle, ze mnie nie przewialo, bo nie wychodzilam w sumie nigdzie martwie sie troche bo to taki dziwny bol no troche czuje czasem mocno.
Eleeza
Gość
Eleeza
jeśli to nerki to chyba badanie moczu mogłoby coś wykazać. A może Maluch uciska na jakiś nerw?
Gość
Właśnie chyba nie będę przepłacać , przecież nam nie nakłamią jak oddychać do porodu żeby było ciężej niż lżej 🙂 🙂 szwagierka mówiła mi że przy porodzie naprawdę dużo pomaga jak się wie jak oddychać i co Ci wolno, bo w szpitalu często wykorzystują niewiedzę pierworódek i na przykład każą leżeć na plecach , jak się powinno być aktywnym. Mówiła że z nawałem mlecznym i opieką nad noworodkiem się mało rzeczy przydało.
jolajola81
ale powiem ci ze jego bratowa chodzila do szkoly rodzenia i wogole mowi, ze jej sie to nie przydalo bo i tak malo pamietala zreszta sama nie rodzila tylko z pomoca wiec nie wiem zdania sa policzone. My sie zreszta wybieramy.
jolajola81
No raczej nie uciska bo to z bolu bardziej a dzidzius mysle ze jeszcze za maly jest ale nie wiem... 😞
jolajola81