Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hey.. tak ja ogladam na VOD...ale tam tylko 8 odcinkow i wiecej poki co nie ma..

Tak dokladnie o tej historii...i pozniej bylo takie podsumowanie i oni ci adopcyjni przyjechali do stusia zeby biologiczni rodzice ja zobaczyli...

Heh.. kasia u nas te klotnie z mezami to chyba tak na zmiane.. mi sie ryczrc chce caly dien..a moj maz do konca zycia bedzie chyba robil kalendarze na akord... ehhh szkoda gadac... 😞

• Mamusia
Hej Mamusie 🙂 Dziękuję Wam za życzenia...dzisiaj mam kiepski dzień - nie gadam od wczoraj z mężem i myślałam, że on wykorzysta czas moich urodzin na złagodzenie sytuacji, ALE SIĘ POMYLIŁAM.... przyszedł z pracy, wręczył od niechcenia rafaello i powiedział wszystkiego najlepszego....kurde - jak to teraz piszę to łzy mi lecą 😞 😞 Nie chce mi się nic więcej pisać, bo jakoś mi przykro...

Buziaki

• Mamusia
marta, nie wiem o co się pokłóciliście, kto zawinił, ale jeśli mąż to zapewne jeszcze przeprosi że Cię tak potraktował w Twoje urodziny.. 😞

połozyłam Grzesia o 20.00 spać.. a on ani myśli spać i teraz cały czas mi buszuje po pokoju. Przydałby się teraz ten szlafroczek z oriflamu co Gosia2 kupiła Kubie ;p

• Mamusia
Tak Marzena, karmię w nocy.

Nauczyłam się konwertować filmiki z komórki, zobaczę czy mi cos wyszło
Grzesiu nagrany jak przed chwilą grał z tatusiem na komputerzę w odkrywanie Tulliego. Robi tak rączkami do siebie to znaczy że czegoś/kogoś nie ma 😜
Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...

• Mamusia
Gosia pokombinuje z tym formatem zdjęć i filmów. DNajwazniejsze, że jak cos to mozna wrzucić film ale skoda ze nie u wszystkich Was się wyświetla.
Chyba przemienie sobie ten telefon na erę, erę mam zawsze przy sobie, oranga mam tylko dla rodziców bo mają do sieci tanie minuty, no a telefon ten z kamerką mam własnie w orangu 😜

pisałam Wam, że maz przyniósł z pracy stertę telefonów preznaczonych na przemiał? posprawdzaliśmy wszystkie i była sprawna jedna stara nokia, sony ericson k510i ( własnie go sobie wzięłam i od niego sa filmiki ), do tego sprawny jest samsung u700, ale nie działa dźwięk i do wymiany jest jakas tam karta ( i na niego też się czaje bo wygląd ma zajefajny 🤪, nokia 6300, no i nokia n95 ale jest bez baterii i nie wiadomo co jej jest.

• Mamusia
Marzena, a jak u Ciebie z karmieniem piersią? :>

mykam spać, dobranoc 🙂

ps. nie chce mi się lulu bo o 18 walnęłam sobie nescafe expresso ( fuj, raz spóbowałam i jakoś mi nie podchodzi, dobrze że to teściowej 🙃 🙃 ), no ale połozyć się trzeba bo jutro nie przytomna będę 😮

• Mamusia
Hej z ranka 🙂 Kurcze - chyba mnie znowu zatoki biorą 😞 Dzisiaj mam cały nos zawalony...chciałam iść do lekarza z Gabi na kontrolę czy wszystko nadal oki z tym kaszlem, ale już nie ma miejsc!! Paranoja u nas w tej przychodni...teraz wszyscy chorują niestety 😞 Jutro jedziemy na roczek i mam nadzieję, że się nie rozłożę i, że Gabi przejdzie ten kaszelek - bo dzisiaj znowu miała 10 min atak w nocy ;/

Gosiu, ja na pewno się nie odezwę pierwsza - on pewnie też nie więc szykuje się dłuuugie milczenie....dzisiaj rano nawet nie wiem kiedy wstał. Zawsze dostawałam buziaka na do widzenia a teraz nic...dobrze, że jest Gabrysia 🙂 🙂