Skocz do zawartości

GDYBY ADMIN BYŁ ZŁOTĄ RYBKĄ.....hihi.... | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

no a co przed chwilą zrobiłem?
Wciąż widzicie tu jakiś nieporządek ?
Miałem propozycje, ale jak do mnie dotarło co ci moderatorzy mogą wyczyniać, to cieszcie się, że to ja się tym zajmuję. Miałybyście np. niespodzianki typu ban bez ostrzeżenia.
Ja jestem jakoś bardziej wyrozumiały i mnie bardziej zależy na lepszym kontakcie z ludźmi, niż moderatorowi, który ma to gdzieś.

• Mamusia
admin napisał(a):
no a co przed chwilą zrobiłem?
Wciąż widzicie tu jakiś nieporządek ?
Miałem propozycje, ale jak do mnie dotarło co ci moderatorzy mogą wyczyniać, to cieszcie się, że to ja się tym zajmuję. Miałybyście np. niespodzianki typu ban bez ostrzeżenia.
Ja jestem jakoś bardziej wyrozumiały i mnie bardziej zależy na lepszym kontakcie z ludźmi, niż moderatorowi, który ma to gdzieś.

A poza tym moderatorowi na pewno nie będzie zależało tak bardzo na tej stronie i będzie miał to gdzieś czy straci użytkowników czy nie... Ja jestem przeciw moderatorom, bo często się panoszą i uważają tak jakby to oni zarządzali stroną... Spotkałam się z kilkoma takimi serwisami... moderator nie jest wyrozumiały wobec użytkownika, a admin tak, bo to w końcu jego strona i mu zależy na tym żeby użytkownicy tu jeszcze wracali... 😉

A tak sobie jeszcze pomyślałam, żeby z czasem wprowadzić funkcję znajomych 🙂 🙂