Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
...jak zwykle wielkie dzięki za to tylko, że jesteście 😘 😘 😘
Asia ja myślę, że gorzej jest nikogo nie mieć bo nawet jak jestem wściekła to nie mogę mu wygarnąć tego wszystkiego co mi na sercu leży 🤢 No i jeszcze to uczucie kiedy wiesz, że on się doskonale bawi...z innymi... a ja takie katusze tutaj przechodzę 🥴
Ajjj ... dzisiaj chociaż nockę będę miała przespaną bo zmęczona na maxa jestem i nie spałam jednak w dzień więc padnę na twarz...przynajmniej mam taką nadzieję 😉

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
i oczywiście internet w telefonie wykupiony więc jestem na łączach 😁
novaM no niech każdy rozumie jak chce 🙃 😁
p.s i uśmiechnij się bo pewnie siedzisz i myślisz 😉 pamiętaj że jesteśmy z Tobą i pisz do nas zawsze będzie ci lepiej wtedy na pewno 😘
coq oczywiście będę się meldować kochana jak dostane swoje gniazdo na pokoju po badaniach i jak się rozpakuje i zafunfluje z nową ekipą na pokoju wczasowiczek to od razu napiszę do was moje kochane grudniówki 😘 😘 😘

• Mamusia
Pammat hehe wczasowiczki... dobre.... jak ja bylam u nas na oddziale to po obchodzie lekarz wlasnie chcial nas rozsmieszyc i mowi ze za pogode na osrodku nie odpowiada ale zyczy milych wczasow i milego wypoczynku;p wiec cos w tym musi byc...
no my dzis tez na szkole rodzenia byłysmy... ze słoneczkiem123 hihih wiec my sie juz znamy na zywo :P poza tym pojechalam na spotkanie z polozna ktora ma mnie odwiedzic po porodzie... bo zgodnie z instrukcja na szkole rodzeniawybralismy taka na nfz i ... byłam baardzo miło zaskoczona... Pani bardzo uprzejma... zapisała nas i dostalismy nawet prezent... taka torbe... bede mama .. to juz 2 bo na szkole rodzenia tez bylo.. ale ta jest wypasna hehe byla w niej herbatka, butelka aventa 125ml miodowa, płyn lovella, woda i wiele innyh fajnych rzeczy... znizki na oliatum 20% i na zakupy w smyku 20% 🙂)) wiec prezencik udany... a teraz padnieci idziemy sie polozyc....bo padam po dzisiejszym dniu....

• Mamusia
novaM napisał(a):
Wiecie, że listopad zaczął się już \"rozpakowywać\" 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

nooooo, wczoraj ich podpatrzyłam i własnie któras z dziewczyn zaczynała miec skurcze....fajowo, a za nimi my (a ja w pierwszej kolejności 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Jej, faktycznie!!!! 🤪
I pomyslec, ze niedlugo u nas sie zacznie 🙃 🤪
Czuje coraz wieksza presje na spakowanie torby 😮

ja jakos tez nie moge sie zebrac, zeby ta torbe spakowac, niby wszystko mam, tylko czeka na ulożenie, a ja nie moge sie za to zabrac

• Mamusia
katja26 napisał(a):
Hello dziewczyny. Ja po prenatalnych, mała 1,5kg i 40 cm. Tylko pępowinę sobie przełożyła na szyji, mam nadzieję że się odwinie

No proszę długa ta Twoja księżniczka 🙂
No i pępowiną lubi się bawić 🤪
Hehe szoguny z tych naszych dzieciaczków 😉