Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja się dzisiaj na tym darmowym usg dowidziałam że jestem już grubo ponad 30 tydzień 🤨 🤨 🤨 bo lekarz stwierdził że dziecko już takie duże, nie ukrywam że mnie to zdziwiło a jego chyba jeszcze bardziej jak powiedziałam że to 24 tydzień 🙂 dwa tygodnie temu Paulinka na badaniu połówkowym była idelna co do trwania ciąży więc skąd nagle taka zmiana?? pocieszam się tym, że on nie mierzył maleństwa tylko pokazaywał buźki w 4D więc może od nadamiaru mu się pogorszyło :laugh: :laugh: :laugh: oczywiście skonsultuje to ze swoją lekarką i mam nadzieję, że jednak urodzę w marcu 🙂 a nie na święta 😉 na sam koniec powiedział jeszcze, że to może się tak wydawać bo łożysko mam na przedniej ścianie...

• Mamusia
Na pewno wszystko będzie dobrze 🙂moja dzidziula też rośnie i rośnie a z nią mój brzuch 🙂powiedzcie mi czy wasze maleństwa też tak intensywnie się ruszaja??bo moja lata po całym brzuszku non stop nie wiem kiedy to maleństwo śpi,a w nocy to już przesadza heh oczywiscie super uczucie ale na dłuższa mete męczy i budzi 🙂albo to normalne albo me dziecię jest nadpobudliwe.we wtorek mam wizyte u lekarza to pewnie sie wiecej dowiem.

Hej Mamusie ja wrocilam juz z usg 3d4d 🙂
Olaf jest poprostu cudny 🙂 🙂 🙂nie wkleje fotek teraz bo kurcze plytka z usg mi sie tnie na kompie a u Mojego na kompie dziala ale on gra w gre i mi mędzic bedzie Wazy 1072g wiec tez ladnie jak na 27tydzien.
Ulozony jest posladkowo no jak widzicie niezle sie kreci bo dopiero co byl poprzecznie a niech juz sobie tak zostanie hehe to nie bede miala zmartwien. Lozysko jest w odleglosci 2,1cm a nie 2,87cm no coz jakos juz sie tym nie przejmuje co ma byc to bedzie.
100% Synus mamy fotke sisiolka rowniez 🤪 No i nawet usmiech Nam poslal 🤪
a najlepsze bylo bo zaciskal nozki i nie mogla fotki zrobic i ja mowie "no dalej Synus pokaz sisiolka" i w tym momencie Maly rozlozyl nozki ale sie usmialismy hehe!!!
no ale to jest nic jak poruszalismy troszke brzusiem bo Maly buzka sie w lozysko wtulil i nie bylo widac hehe my tu patrzymy a Maly stopke kolo buzki zaraz i probowal raczka zlapac 🤪 mialam łzy w oczach ze szczescia!!!cos niesamowitego 🙂

• Mamusia
Dzień Dobry Mamusie i Brzusie 🙂 🙂 🙂
Ależ tu dzisiaj cichutko, wszyscy chyba dobrze balowali na imprezkach andrzejkowych 🙂
Anitek - dobrze , że z synkiem jest wszystko super 🙂 🙂 🙂Teraz na USG to nasze maleństwa są już bardzo wyraźne 🙂
Ja idę do ginka w przyszłym tygodniu ,może maluszek będzie dla nas łaskawy i pokaże co ma między nóżkami 🙂 🙂 🙂
Miłego dnia życzę wszystkim 🙂

• Mamusia
Czesć mamuski u nas pogoda ładna pozatym słuchamy sobie muzyczke.Jutro do lekarza zobaczymy co i jak 🙂 Oglądałyście juz wozki? Bo jak wpadnie nam coś w oko to przychodzimy do domu czytamy na forum i dziwne opinie jaki wózek najlepiej wybrać macie coś? Przerażają mnie takie twarde wózki jak Coneco chodz sa bardzo ładne

• Mamusia
Z TEGO CO WIEM CONECO SĄ BARDZO MALE -GONDOLA, JA WAHAM SIE MIEDZY BABYACTIVE -JET , JET PICASSO,JET NEO, PODOBA MI SIĘ JESZCZE COCOLINE Z ARO-TEAM .ZA DUZY WYBÓR :laugh: CO DO KOLORU TEZ SIE NIE ZDECYDOWAŁAM PODOBAJĄ MI SIE CZERWONE I CAPPUCCINO,WAŻNE ABY BYL 3 W 1 RAZEM Z FOTELIKIEM JUŻ.OGLĄDAŁAM JE JUZ W SKLEPIE ALE W LUTYM MAM ZAMIAR DOPIERO KUPIĆ , SZKODA ABY STAŁ NIE UŻYWANY NA GWARANCJI .ALE ZAMOWIE I TAK RACZEJ PRZEZ NETA BO TANIEJ O 100-200 ZL NIZ W SKLEPACH

i wazne zeby wózek mial koła pompowane,ja nie zwrócilam na to uwagi jak kupowalam swoj wozek i jak przyszedl to ogolnie wszystko mi sie w nim podoba ale kola mam zwykle i juz widze ze beda nietrwale,szybko sie rysuja i podobno na nierownych powierzchniach strasznie trzesie

Cześć dziewczyny u nas w Krakwoie również słoneczko, super poogoda.
My dziś trochę mniej dysponowani po wczorajszych Andrzejkach hihihi.
Co do wózków ja zamówiłam wózek Zagma model PRIMA, bardzo łądny, funkcyjny wygodny, no i trzy w jednym polecam ma pompowane koła
www.zagma.win.pl a najważniejsze jest TANI 🙂 🙂 🙂

Olu jutro mam go mieć w domu to mniej więcej opisze. Natomiast sprawdziłam go w rzeczywistości i jest jeszcze ładniejszy i wygodniejszy niż wygląda. W razie czego mam adres hurtowni internetowej w której jest najtańszy 🙂

• Mamusia
o fajnie , możesz dac namiary na tą hurtownie , mnie zależy aby znać wymiary po złożeniu itd. mamy mal;y bagażnik w aucie wiec musze na to też uwage zwrócić - jaka była cena tego wózka bo nigdzie sie nie natknęłam na nią.
dzień dzisiaj strasznie nudny 😞 przez tą pogodę , przeszliśmy się tylko chwilkę z pieskiem i to wszytko , lenistwo na maxa 😉

Może będą na opakowaniu, niestety nie pamiętam wymiarów, my niestety też mieliśmy mały bagażnik w samochodzie , rozwiązaliśmy problem kupiliśmy większe auto. Mierzyliśmy do poprzedniego taki nieduży wózek naszych znajomych 3 kołowy malutki leciutki i też się nie mieścił, więc nie mieliśmy wyjścia.
Co do hurtowni zadzwonię do nich jutro, ponieważ oni nie mają tego wózka w ofercie, ściągali go dla mnie zapytam czy nie mogliby ściągnąć ich więcej, bo koleżanka też pytała o niego.
Za wózek z fotelikiem zapłaciliśmy 953 zł w sumie, natomiast w najtańszej hurtowni w Krakowie kosztował ponad 100zł więcej.
W weekendy zawsze tu jest tak spokojnie, my mieliśmy dziś przepiękną pogodę w Krakowie ale zanim zrobiłam obiad i odespałam wczorajsze Andrzejki to prawie zapadł zmrok 🙂

• Mamusia
Dzień dobry dziewczynki.

Weekend się skończył, czas wracać do życia 🙂
Wczoraj męczył mnie zły humor 😞 Taki chwilowy dołek. Na szczęście dziś już jest lepiej.

Nasze Maleństwo szaleje i nie daje mamusi spokoju.

Pozdrowienia dla wszystkich 😁

• Mamusia
Witam Was wszystkie serdecznie 🙂

Kinia zawsze było 50% szans na któreś z imion, gratuluję wyboru 🙂

Ja mam taką delikatną depresję, mąż wyjechał na dwutygodniowe szkolenie i chyba zwariuję w domu. Zaplanowałam sobie w sumie czas, nadrobię zaległości w odwiedzinach rodziny i znajomych, ale nic mi się nie chce!!

Dobrze, że Zuza daje o sobie znac, bo inaczej to tragedia 😞