Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Monisiaczku mi zęby mądrości teraz wyrosly tzn jeden na początku ciąży a drugi pod koniec ! 😲 i to dwa u góry a na dole nie mam dalej. Pewnie przy drugim dziecku wyjdą 2 pozostałe 😁

Anulabku fajnie że wszystko ok u Martynki 😘 a my mamy usg bioderek w czwartek ten teraz co będzie

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ha ha, to prawda. Przy Waszych dziewczynkach Martynka to mały byczek 😁 Ale ona się przecież urodziła większa.
Ja daję Małej 5 lub 6 razy po 150ml, zgodnie z zaleceniem na opakowaniu. A na bebilonie pepti (który zaczynamy od jutra) jest napisane, żeby w czwartym miesięcy dawać już 5 razy po 180ml. Chyba jednak na razie zostaniemy przy 150 😁

• Mamusia
Cruella dobrze ze wspomnialas o mojej kruszynce 😉

Ale byłą dzis marudna 😞 od godz 16 bardzo marudzial , juz nie wiem czy to te zabki czy ten upal ja wymeczyl 😞
Teraz ładnie spi, a ja puszczam kolejna pralke juz nawet nie chce myslec ktora to w tym tygodniu 🙂

Czekam na mojego meza waca dzis o 2 w nocy 🙂 wysciskam go mocno 🙂 hihi

• Mamusia
Coś zmieniają i wiesz mi sie brzuszek 😞
Ja chyba muszę zaś być ostrożna co do mojej diety , zaczęłam jeść wsio i od kilku dni mamy po południu i wieczorem ryk w domu i albo to jest od mojego jedzenia albo nie wiem od czego 😞 ale wyjałowię się przez kilka dni i zobaczymy jak będzie.
Aga - powodzenia na badaniu 🙂
Anulka - super, że wsio dobrze. A ja nie byłam ani razu na takim badaniu. Jak pytałam o nie lakarke to mi powiedziała ,że Mała nie potrzebuje 🤢. Idziemy na szczepienie za 2 tygodnie to zaś sie zapytam.