Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam sie i ja w dwupaku i w domku 😜 dzis nas wypisali,bo nic sie nie dzieje...nawet te tabletki nic nie daja i teraz codziennie mam jezdzic na ktg a jak do wtorku nic sie nie ruszy to znowu beda dawac tabletki na wywolanie 😠

• Mamusia
justyna_malutka napisał(a):
Tysia Ty masz ochote na seks? Ja to nawet nie mam ochoty sie przekrecić a co tu o seksie mówić 🙂

szczerze to teraz jakoś mnie tak nachodzi ochotę ale wcześniej nie było o tym mowy 😁 każdy dupcią się obracał i na tym się kończyło 😁 a teraz może coś się uda przyspieszyć tego małego domownika 😁

• Mamusia
Hej ja nadal 2 w 1 🙂
Eliza myślałam że już po bo długo się nie odzywałaś, kurcze ale Ci zrobili nadzieje i pewnie wymęczyli 😞 😞 ale w domu zawsze lepiej 🙂 a co z Joanna????
co do sexu to my z mężulem regularnie całą ciąże przynajmniej raz w tygodniu 😁 😁 😁 😁 a teraz to mogła bym codziennie ale Alek nie chce czeka do niedzieli bym ich nie zostawiła samych na komunii 😁 😁 😁
dziś ledwo chodzę tak się mała wciska w dół ze mi nogi paraliżuje 😮 😮 😮 😮

• Mamusia
hehe ja tam nie działam, bo znajac moje szczeście dzidzia znowu sie pojawi w niedziele i znowu bedzie babcia płakać hehe
Jej zazdroszcze Wam, bo ja to przez cała ciaze unikałam seksu jak ognia. Za to w pierwszej ciąży mąż nie mógł narzekać. Nadrobiłam chyba za tą ciąze hehe No nic może schody zadziałaja, a ze mam ich kilka w domu to bede chodzi góra, dół 😉 Ale może po niedzieli, bo maz wolnego juz w tym tygodniu nie ma a bratowa w pracy hehe