Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anett napisał(a):
Adam podpisał 60tke jak sie dowiedzial o ciazy gdyby tego nie zrobil to by dostal 5 lat...
i jak wyjdzie to nie koniec problemow musimy sie zmywac z łodzi...

nie wiem co to jest ta 60tka ☺️
wiesz co,jeśli macie możliwość zmiany miejsca to może i lepiej,zaczniecie całkiem nowe życie,choć łatwo nie będzie z małym dzieckiem się przeprowadzać itd...no i dla Milenki tez pewnie ciężko będzie zostawić koleżanki i wszystko,ale uważam,że jak trzeba to trzeba 🙂

• Mamusia
a macie jakieś plany? może tu na forum nie pisz co i gdzie planujecie,bo nie wiadomo kto czyta prócz nas i mogłoby to czasem trafić w niepowołane ręce 🥴 ale zastanawialiście się nad tym? bo jakby nie patrzeć to nie macie za dużo czasu skoro jest możliwość,że wyjdzie za chwilę to musicie szybko coś wymyślić 🥴

• Mamusia
sandroos napisał(a):
heheh, no z kocykiem to przesada i ta pizama 😁

wiesz co i tak masz dobrze z chłopem 😁 bo z tego co kojarzę to Twój też taki zimny jak mój i że się dał skusić nie dość,że na szybki numerek typu-tu i teraz bo mam płodny dzien i nie ma czasu to jeszcze u babci w pokoju na jej osobistym kocyku 😁 😁 nie wiem czy mój by podołał takiemu zadaniu 😁

• Mamusia
no niby mam troszke czasu bo tamci posiedza miniumum 3 lata ale nie wiem gdzie ja mam jeszcze Milenke nie wiem co ona na to tutaj ma tate babcie ,dziadkow .. 🥴
mam nadzieje ze Adam cos wymysli bo mnie juz to przerasta kocham go ale ta decyzje pozostawie jemu..

• Mamusia
Anett napisał(a):
no niby mam troszke czasu bo tamci posiedza miniumum 3 lata ale nie wiem gdzie ja mam jeszcze Milenke nie wiem co ona na to tutaj ma tate babcie ,dziadkow .. 🥴
mam nadzieje ze Adam cos wymysli bo mnie juz to przerasta kocham go ale ta decyzje pozostawie jemu..

ale ona wie o wszystkim? o tym,że będzie przeprowadzka prędzej czy później? jeśli wie to przemyśli sobie wszystko,ale z drugiej strony też nie ma co wymagać od niej dojrzałych decyzji,bo ma dopiero 14 lat 🥴 kurcze ciężka sytuacja,bo będzie musiała wybrać-mama albo reszta rodziny,bo póki co wszyscy są blisko a nadejdzie czas kiedy będą daleko 😞

• Mamusia
Anett u nas dzisiaj była taka gorączka ,że żar lał się z nieba.! no i tak jak Sandra pisała zapraszamy do poznania tu Was nikt nie znajdzie 😜 ciężka sytuacja dlatego się nie dziwie ,że tak bardzo chcesz ,żeby Adaś wyszedł... lepiej to znosić w dwójkę niż w pojedynkę ale myśle ,że razem coś wam się uda wymyśleć ,żeby Milenka na tym nie ucierpiała i Wy byli szczęśliwi 😘

Sandra Ty patyczaku!! 😁 😁 sexi kocyk i sexi brzusio ☺️ ☺️