Skocz do zawartości

Kwietnióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Mamusie
alexia_79 napisał(a):
admin napisał(a):
becouse this place is for Kwietnióweczek 2011 😁
ehhh ten mój angielski 😁 😁

Wir kennen auch deutch sprechen - kein Problem 😁

yes of course , naturlish jahwol absolimo 😁 😁

• Mamusie
Wiola1983 napisał(a):
Ten wcześniejszy post jest ode mnie ale mnie coś automatycznie wylogowuje. Panie adminie czy to normalne?
Nie, to nie jest normalne ale nie wiem czemu tak się stało. Mnie to się nigdy tutaj nie przytrafiło.

• Mamusie
admin napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Ten wcześniejszy post jest ode mnie ale mnie coś automatycznie wylogowuje. Panie adminie czy to normalne?
Nie, to nie jest normalne ale nie wiem czemu tak się stało. Mnie to się nigdy tutaj nie przytrafiło.

mi też się tak stało - patrz posty niżej 🙂

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Użytkownicy online

Brak użytkowników do pokazania

• Najnowsze odpowiedzi

• Świadomie wybrałam prywatne i uważam, że takie jest lepsze. Moje dziecko przeszło w tym roku do szkoły i widzę jak wyglądają placówki państwowe. Tutaj zawsze brakuje środków, nigdy nic się nie da, a na każde rozwiązanie znajdzie się problem. W przedszkolu takich problemów nie mieliśmy. Dziecko było zaopiekowane pod każdym względem i rozwijało swoje pasje. Czy tak jest w każdym prywatnym, pewnie nie, bo dla niektórych to czysty biznes i z przedszkola potrafią zrobić kołchoz. Z własnego doświadczenia polecam szczerze pójść i zobaczyć - jak są wyposażone sale, czy jest plac zabaw, jak duże są grupy, jakie zajęcia są w standardzie a nie dodatkowo płatne - bo spotkałam się z tym, że logopedia niby jest, a potem się okazuje, że dodatkowo płatna. Podobnie języki, psycholog, zajęcia sportowe itd.  Jeśli ktoś tu zajrzy z okolic Włoch, to Have Fun na Wirażowej warto wziąć pod uwagę. 
    • Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
    • czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
  • Nasze kluby

• Dodaj nową pozycję...