Skocz do zawartości

Czy to normalne? | Forum o ciąży

Noncia

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam
U mnie sprawa jest skomplikowana i chciałam się kogoś poradzić bo już sama nie wiem co się dzieje 😞
U ginekologa byłam w 5tym tygodniu ciąży "potwierdzonej" testami, niestety lekarz zrobił mi usg na brzuchu i stwierdził że nic nie widzi...trudno żeby widział tak wczesną ciążę w ten sposób, kazał mi przyjść w 12 tygodniu tj za 3tygodnie.Test ciążowy nadal jest pozytywny.Martwi mnie jednak brak tych szczególnych objawów jakie miałam przy 1 i 2ciąży.Fakt często oddaje mocz, ale i bolą mnie piersi ale nie jestem jakoś szczególnie senna, nie mam porannych mdłości.Wszystko zaczyna się wieczorem, mianowicie straszne bóle głowy opuchnięte stopy i jest mi bardzo gorąco jakbym płonęła po czym zalewa mnie zimny pot, nie mogę spać odsypiam 2h w dzień ale w nocy nie mogę zmrużyć oka.Czy któraś z was miała takie objawy?nie wiem czy to ma znaczenie ale brałam 10 dni duphaston (zalecony przez tego właśnie gionekologa) powiedział mi że mam brać go 10dni jeśli jestem w ciąży okres się nie pojawi a jeśli nie to po 10 dniach będzie.Proszę o opinię pozdrawiam