Skocz do zawartości

mamy z okolic lublina:) | Forum o ciąży

malami007

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej dziewczyny mam nadzieje, że jest więcej mam z okolic Lublina a może i nawet znajdą się jakieś z Janowa lubelskiego??

ja od niedawna mieszkam w Janowie i nie znam tu nikogo prócz rodziny mojego partnera... miło było by chociaż wirtualnie poznać kogoś z tych samych okolic 🙂

pozdrawiam i mam nadzieje, że jakieś mamuśki z tego rejonu się znajdą na tym forum 🙂

• Mamusia
Mniczka to to już prawie kończysz 🙂 gdzie będziesz rodzić??? ja na Jaczewskiego bo am lekarza z tego szpitala.

w domku mieszka sie cudownie, w bloku mieszkałam dwa lata,ale zaraz po ślubie kupiliśmy z mężem działkę i wybudowaliśmy domek, jest cudownie

• Mamusia
Cześć. Ja powiem że jeszcze nie wiem za bardzo gdzie rodzić 😞 Mój lekarz nie przyjmuje w rzadnym szpitalu niestety. Pewnie jak się coś zacznie będę jeżdzić od szpitala do szpitala bo takie przepełnienie teraz że tak odsyłają albo w karetce urodze heh ,Tak że nawet jak sobie zaplanuje i to i tak może być zupełnie inaczej. Chyba że zdjagnozują mi że będę miała cesarke (bo jest taka możliwość) to wtedy chyba już nie mogą tak za bardzo odsyłać. A do rozwiązania właśnie coraz bliżej Jej zaczynam się bać :P

• Mamusia
Hehe no bywa i tak, miejmy nadzieje że mnie to nie spotka bo wtedy mój mąż będzie skazany na odbiór pewnie, a chyba by nie chciał. U was też już nie długo połóweczka a potem zleci szybko jak nie wiem, tak jak u mnie 🙂 Teraz zacznie się czas zakupów i wielkich przygotowań, bardzo przyjemna sprawa ale nie finansowo hehe

• Mamusia
zleci szybko bo już zaczyna się coś dziać 🙂 brzusio rośnie,dzidzus się zaczyna ruszać... no i zakupy, strasznie sie na nie cieszę (jeśli chodzio wyieranieróżnych rzeczy dla maluszka, ale finansowo to rzeczywiście mniej wesoło, ale cóż... 🙂 zaczęłam już szukać jakiegos wózka i am straszny mętlik w glowie 🙂 🙂 możnazwariwać tyle tego jest

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
mówisz że za lublin a gdzie dokładnie się przeprowadziliście?? a to aż z Torunia tutaj zawędrowaam i trochę samotna się tu czuje nie mam tu nikogo prócz rodziny mojego partnera z którą szczerze nie przepadam, brakuje mi takiego kontaktu z kimś znajomym... jeszcze teraz problemy z netem nam sie porobiły i już wogóle jestem odcięta od świata 😞