Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anitek zjadłam dzis cała pierwsza warstwe mleczka, ale to samotnosci.. 😞

mój facet wlasnie bawi sie na bankiecie, zadzwonil o 22 i cisza teraz, ale to mnie denerwuje 😞 juz nie mam co w tv ogladac, ja sie wykoncze jak bedzie tak czesciej wyjezdzał,jestem za bardzo nerwowa i zazdrosna 😞

buziaki dziewczynki

• Mamusia
witajcie dziewczynki. Mam kłopoty z kompem. Nawet gg nie bedzie. Rzeczy martwe mnie nie lubią!

Byłam dzis na zakupach i znow cos malutkiego kupilam. 🙂
A w nocy zlapal mnie taki skurcz w łydke ze rano chodzic nie mogłam 😠

Dodi nie martw sie. Noc juz mineła i jest nowy, piekny dzien:laugh: :laugh:

• Mamusia
czesc Skórka, nie spalam do 2:30 , i nie wytrzymałam i wysłałam mu smsa nie zbyt milego,zadzwonil do mnie przed 22 i potem nic.. to mu napisałam w zlosci ze mnie splawił krótkim telefonem na dobranoc, a sam poszedł sie bawic do rana, i ze mu nie ufam i takie tam...troche przegiełam... 😞 wiedziałam ze nie wytrzymam.

Na szczescie juz jest dzien 🙂 , ale nie wiem czy chce go dzis widziec, jestem caly czas zla !!!

A co tam kupilas synkowi ??

• Mamusia
Szczerze to powinien bys troszke dla ciebie milszy i czesciej dzwonisz, przeciez jestes w ciazy. Oj bidulko 😘
Przejdzie ci zlosc za jakis czas. Ale te nerwy czlowiekowi sa wcale nie potrzebne 🤢
W sklepie była dostawa towaru i pani pozwolila mi pogrzebac. Znalazłam malusie skarpeteczki i czapusie na zime taka pluszowa. Przez moje problemy z kompem niestety nie uda mi sie wgrac nowych fotek.

• Mamusia
Wgrasz kiedy indziej 🙂 a ja mam małe skarpetki dla chlopca, moge Ci je wysłac, takie cieple czerwono granatowe w jakies samochodziki.

Kurde zjadłam jajecznice z 4 jaj, juz z rana sie objadam 🙂
Anitek jeszcze spi chyba ???

Mam nadziejeze sie dzis nie pokłucimy jak wróci.

Przez to ze przytyłam , i inaczej wygladam ,mam wrazenie ze sie mu juz nie podobam 😞 I Dlatego tez mniej mu ufam 😞 glupol ze mnie.

• Mamusia
Powiem ci tak, mój mezczyzna czasem dzwoni bardzo czesto a czasem w ogóle. Jednak wiem ze on nie jest zwolennikiem telefonów i jakos to sobie tłumacze 🙂 Moze twoj tez 🙂 🙂

A co do wygladu to tez tak mam. Dlatego teraz staram sie robic wszystko ze soba zeby tylko ladnie wygladac, choc wiem ze sa piekniejsze i zgrabniejsze dziewczyny. Wydaje mi sie ze to nasze hormony 😞 😞 😞
A wlosy nam odrosna, tluszczyk spadnie i wszystko wroci do normy. Oby tak było!

Dzien Dobry Kochane 🙂 no ja pospalam do 10tej 🤪 w nocy 5razy wc ale bez bolu brzuszka na szczescie 🙂 Jejkus nareszcie piatek bo przynajmniej weekend bede spedzac z Mariuszem a tak to wiecie caly dzien do 5tej sama a pozniej jak On wraca to go nie mecze bo wiem ze po pracy moze byc zmeczony 🙂Co do Marcina Dodi hmmm no coz nie dziwie Ci sie bo nagle wyskakuje z jakas delegacja wyjezdza po czym idzie sie bawic i nie raczy zadzwonic...Ciekawe gdybys Ty tak zrobila jakby On sie czul???tez by mu milo nie bylo tym bardziej ze jestes w ciazy nie powinnas sie denerwowac!!!No ja po tej akcji co Wam pisalam no coz Mariusz jak wyszedl na piwo to sms byl co 30min (choc ja mu mowilam ze ma przestac bo przeciez nie wymagam tego) ale On stwierdzil ze ja sie lepiej bede czuc a do tego dzwonil co jakas godzinke...Mysle ze powinnas mu powiedziec o tym...co do zazdrosci no coz tez jestem zazdrosnica :P i czasem mu mowie ze jemu to fajnie bo on wogole nie jest zazdrosny a on na to ze jest ale w granicach rozsadku poza tym ja jemu nie daje powodow do zazdrosci :P
Ale za to jak klient z pracy zaprosil mnie na kolacje to niezle sie wkurzyl hehe :P:P:P oczywiscie zaproszenia nie przyjelam ale mu powiedzialam o tym zeby wiedzial :P
Faceci nie mysla taka kategoria jak My 🙂

• Mamusia
a dziekuje za propozycje skarpeteczek 🙂
to zrobimy tak jak sie juz urodza pociechy to wyslemy sobie takie drobiazgi 🤪 🤪 🤪

dobrze ci zrobi czas spedzony z kolezanką 🤪 🤪 🤪 odprezysz sie, moze nerwy przejda. Z reszta na pewno inaczej bedziesz to wszystko widziala jak go zobaczysz. Kamien spadnie ci z serca i bedziesz sie cieszyc ze juz jest z toba 🙂

Ech no biedna Dodi wiem co czuje bo Mariusz non stop byl na wyjazdach jak w ciazy nie bylam siedzialam sama jak palec poniedzialek-piatek i szlak mnie trafial jak on mowil ze chce isc na piwko z kumplem 😠
I rozumiem ze mogla sie poczuc urazona przez to wszystko 😞 ale mysle ze jak porozmawiaja i sobie wyjasnią bedzie oki 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
No Anitek masz racje, inna kategoria w mysleniu. My jestesmy z Wesnus a oni z Marsa i nic ani nikt tego nie zmieni 😉

Anitek ty tez bedziesz gruba to zobaczysz co czujemy. Zreszta juz robisz sie mamusiu okragła:laugh: :laugh: :laugh:
Mis dla was na poprawe humoru [img size=102]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/1800.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Ech tam nawet jak mi sie przytyje to pozniej schudne :P oj ja tez wiem ze jest wiele kobiet ladniejszych itd. ale np Mariusz zawsze mi mowi ze on wie ze i facetow jest wiele przystojniejszych od niego :P wiec jak widac oni tez czasem mysla jak MY 🤪
a co do moicj kg to On akurat sie cieszy z kazdego 🙂 wczoraj jak sie wazylismy wieczorkiem to sie cieszyl bo mowi ze pokazuje 1,5kg na plusie 🙂 🙂 🙂 wiec ja sie nie przejmuje :P a jak mi wyjdzie jakis rozstep to trudno staram sie jak moge smaruje itd ale to tez zalezy od skory wiec Mamusie glowka do gory Dodi nie stresuj sie i pamietaj co Ci Marcin powiedzial 🙂 ze musi miec za co zlapac a nie na kosciach lezec 🙂
Uwazam poza tym ze powinnas otwarcie powiedziec o tym co Cie boli o co sie martwisz i to jak sie czuje bo przytylas i jestem pewna ze Cie pocieszy i powie cos na poprawe humoru 🙂

Oczywiscie ze sobie potrafimy nawkrecac rozne rzeczy wiem o tym 🤪 🤪 🤪 🤪 i choc ze nawet niektore rzeczy wskazywalby ze mamy racje to tylko przez nasze myslenie staja sie one realne w naszych glowkach :P tak to juz jest z kobietami 🙂 Mariusz sie juz nauczyl a i ja zaufalam bardziej chociaz ja po ostatnim zwiazku nie potrafilam zaufac ale przeciez nie moge porownanc obecnego faceta do poprzedniego...wiem zaczelam walke z soba i sie udalo 🙂
a i Mariusz mi pomagala jak mogl 🙂

No wiec wlasnie 🙂 i bedzie dobrze 🙂 Dodi w ramach tego zjadlam grzeska 🙂 zebys nie poczula sie samotna z Twoim ptasim mleczkiem 🤪
a do co Twojego wygladu to ja nie zauwazylam zeby Ci sie tluszcz przelewal...Wygladasz bardzo dobrze masz fajny brzusio i jestes szczupla 🙂 a kg nie zawsze swiadcza o tym jak kto wyglada bo ja wazylam 63kg i moja lekarka sie dziwila gdzie ja te 63kg schowalam bo ich nie widac... wiec usmiechnij sie wybierz sie na spotkanie z kolezanka 🙂 kup cos dla Dzidzi albo dla siebie nawet cos drobnego 🙂 moze jakas fajna swieczke zapachowa albo ja np mam taki podgrzewacz na ktory daje kilka kropli olejku zapachowego i w 5minut mam w pokoju waniliowy szał albo jakis jasminowy ogrod albo jakis tam egzotyczną puszcze hehe 🙂 wiec sa sposoby 🙂

No ale w IKEA jest tanio z tego co wiem 🙂 tam takie pierdulki zawsze byly tanie 🙂 ale wiesz Wy tam teraz remont macie itd to sie nie dziwie 🙂 ja w sumie tez za duzo nie dostaje tego zasilku ale Mariusz ma spoko prace wiec ok 🙂
ja zaraz sie zmywam do kuchni musze zmywanie wstawic 🙂 no i kapiel wloski zrobic i smigne do sklepu 🙂

Dzis piatek wiec Mariusz konczy o 3-30 🙂 fajnie 🙂 ale obiadu nie robie trzeba zjesc to co jest w lodowce :P
Ech mam na cos ochote a sama nie wiem na co jak sie bede czuc ok wieczorkiem to pojedziemy do kina 🙂 juz mamy zaleglosci 🙂

Tez tak mam hehe 🙂 ale jak cos znajde dzis dla siebie to kupie dla siebie 🙂 bo po ostatnich porzadkach w szafie zapakowalam do siatek 3/4 rzeczy 😞 nie wiem jak ja to zrobilam hehe ale co tam i tak bym ich nie ubrala wiec po co maja mi lezec a teraz nie chce szalec z ciuchami dla siebie bo nie ma sensu poza tym slub sie zbliza a przeciez musimy zaplacic resturacje i alkohol wiec narazie daje sobie spokoj z jakimis mega wydatkami 🙂