Skocz do zawartości

Ból przy kosci miednicy z lewej strony | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mamusie mam pytanko tez macie taki ostry bol po lewej stronie tam gdzie jest kosc miednicy??? czasem promienuje i czuje lewa nerke rowniez. Bylam na pogotowiu i wyglada ze wszystko jest ok al dostalam antybiotyk na nerki pomimo iz wyniki moczu byly dobre ;> ach ta irlandzka opieka jutro ide do polskiego gina wiec sie narazie wstrzymam z tym antybiotykiem i zapytaj jego co on o tym sadzi! bo skoro mialaby to byc infekcja nerek to wynik moczu na pewno nie byl by dobry! miala juz nie raz infekcje nerek i wiem przez to.
mi sie ten bol nasila jak chce sie podniesc z lozka albo jak chodze. Czytalam ze od 14stego ciazy wiezadlo obłego moze powodowac bol az do 24tego tyg. czy ktoras z Was tak miala?

• Mamusia
hej

ja mam ból w lewym posladku. czasami jest nie doznesienia ledwo wstaje z łózka a pozniej jak rozschodze to juz mniej

Duzo czytałam na ten temat
http://commed.pl/okropny-bol-w-prawym-posladku-vt24301.html

moze tez masz cos takiego
najwidoczniej dzidzius uciska jakies nerwy stad te bóle

• Mamusia
Pamiętam jak w ostatnich miesiącach strasznie sie męczyłam właśnie bólem biodra. Od 8 miesiąca aż do końca już praktycznie nie mogłam chodzić. Położna mówiła ze to wina hormonów które powodują "rozłażenie" się miednicy a poza tym jak maluch wybierze sobie nieco poprzeczną pozycję to jest jeszcze gorzej ale u Was to raczej początek więc to prawdopodobnie więzadła. Jakoś od 13 do 22 tygodnia miewałam właśnie kłopoty z więzadłami. To minie niedługo 🙂