Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

W ksiazeczce Hipp o sloiczkach jest napisane zeby dac jeszcze mleka po karmieniu jesli dziecko jest glodne i ze pelnowartosciowe posilki sa dopiero po 5ms. Moja zjada cala zupke i dojada 100 mleka. Raz jej nie dalam bo myslalam ze jej zupka wystarczy i bylo tyle placzu po pol godz od zjedzenia ze cala kamienica nas slyszala. Wtedy nie wiedzialam ze mam jej dac mleka i dalam herbatki bo myslalam ze pic sie dziecku chce a biedna wypila cala butle. Nie ma sensu dawac samego slloiczka skoro Dzidziak nie poje sobie 🙂 🙂 A jak wiemy Kacper to maly glodomorek 😁 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Cześć dziewczyny 🙂
Na początek wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy, dla większości z Was to pierwszy raz w życiu, tym bardziej moje gratulacje 🙂 Jesteście mamusiami 🙂,ale sobie i Ani oczywiście też życzymy co najlepsze 😁 😁 😁 😁

Po drugie Asiu ucałuj Paulinkę od Ameliuszka i cioci Agi tak mocno , mocno 🙂

No a teraz sprawy codzienne, Daguś jak czytam co piszesz to słowa z ust mi wyjmujesz, moja też obudziła się o 4 też dostała butle i poszła spać, tyle że już marudzi mi tu za uchem 🙂
U nas tylko rączki leczą, niestety moje dziecko musi wszystko widzieć.
Też pcha rączki do buzi , tez dwie na raz hihihhi.

Balonikiem sie nie bawimy bo już nie mamy niestety 😞 😞 😞

• Mamusia
Dzień dobry

a ja w ten piękny dzień mam z dupy humor!!!!
W nocy dowiedziałam się że mój bardzo dobry kumpel zginął w Tatrach, to już mój drugi kolega który zabił się w górach 😞 😞 😞 Masakra jakaś 😞 😞 😞 Dawno tak źle się nie czułam.....

Paulinka bardzo dziękuję Ciociom za życzenia 🙂

A Wam mamusie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 🙂 🙂 🙂

Karinka, Julka śliczna dziewczynka 🙂 Pogratuluj siostrze jeszcze raz!

Ja czekam na Rodziców bo mają nas dzisiaj odwiedzić, o 11:30 szczepenie to się dowiem ile mój klusek waży.

Asiu współczuję Ci z powodu kolegi, tak to jest niestety. Góry są bardzo niebezpieczne.
Pociesz się że dziś Twoje i Paulinki Święto i choć na dziś oddaj się w ten klimat 🙂

My jutro idziemy do pani doktor to też się dowiem , ale czuję że Paulinka nas przegoni, zresztą Szymon dwa miesiące młodszy waży troszkę mniej niż Ameliuszek hihihi, ale na jej nóżkach już są wałeczki takie słodkie 🙂 😁 😁 😁 😁 😁

Witam 🙂 Ja tylko na chwilke bo zaraz jeszcze jade do siostrey.

Wszystkiego najlepszego dla Was Mamusie i dla Ciebie Paulinko 🙂

Julunia jest słodka, podobna do mojego Robaczka. Warunki w szpitalu rewelacja, sliczny pokoj dwuosobowy, lazienka w pokoju. Przy porodzie tez fajnie, wanna na sali porodowe takze nie narzeka. No i dziewczyny czuja sie swietnie 🙂

Asia jest mi przykro z tego powodu. Niedawno Daga napisala złą wiadomość a teraz Ty 😞 😞
Ja dzis dam chyba Misiowi Jabluszko 🙂

Tak piszecie o tych wagach i wiecie co Wam powiem, moja sie urodziła najwczesniej a zaraz wszystkie Dzieciaki ja przegonia z Waga!!

Buzki 😘