Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

spi całe 10 godz ale zanim ja sie poloze to juz jest pozno i o 5;50 pobodka. o 6 je i spi do 9. W sumie to od poniedzialku mam jakis kryzys z tym spaniem bo ogolnie to nie narzekam

Ja tez ostatnio wzielam Paulinke na spacer w nosidle. Byla bardzo zadowolona ze wszytsko widzi. Ja troche mniej bo mi plecy wysiadaly 🤪 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Daguś my mamy takie http://www.entliczek.pl/index.php?p0=2&p1=152&o=1398&pf=1 🙂 ale najlepiej podejść do sklepu i pomierzyć sobie i wsadzić dzieciaka i zobaczyć który wygodny no i do jakiej wagi bo ten akurat tylko do 10 kilo, zresztą my ten kupiliśmy tylko czasowo bo potem będziemy inwestować w coś lepszego ale to już jak Paulinka będzie siadać 🙂

• Mamusia
ja też myślałam o chuście ale zdecydowało nosidełko z dwóch powodów, po pierwsze Rafał z chustą raczej by nie wyszedł to po pierwsze a po drugie nam nosidełko szczególnie jest potrzebne jak idziemy w góry no i wydaje się że jest po prastu wygodniejsze na takich wycieczkach

Hej 🙂
wróciłyśmy 🙂
tak długo nas zeszło bo byłyśmy u babci na dniu mamy, i tak jakoś nas zeszło. Moja siora się przeprosiła i nawet cały dzień z Amelią się bawiła, poszła też z nami an spacer 🙂
Korzystałyśmy z pięknej pogody, spacerkiem poszłyśmy do lekarza 🙂

A u lekarza tak, amelia waży 5400g ma 58 cm długości. Od dziś zagęszczamy wieczorne jedzenie kaszką kukurydzianą bo mamy problem z kupą.
Nie jemy żadnych słoiczków, Amelii nie spasowały a pani doktor uważa jak nasza Ania że należy gotować, zatem.... gotujemy hihiihih. 😁 😁 😁 😁
Jutro dostanie sok z jabłka, 2 łyżeczki na początek pojutrze 3 łyżeczki.
W poniedziałek pojedziemy do Ani która obiecała nam skombinować nie kropione warzywa i mama ugotuje Ameliuszkowi zupkę z marchewki pietruszki oraz ziemniaczka. 😁 😁 😁 😁
Pani doktor uważa że w słoiczkach takie same owoce i warzywa jak na targu, co Ania nam już potwierdzała wydawanymi "certyfikatami" tak więc dla mojego skarba wszystko. A ponieważ Adrianowi też gotowałam to mam wprawę tylko matko przecież ja nic nie pamiętam hehehe 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Asia no i tak ładnie przybieramy na wadze a miara no cóż to tylko orientacyjnie bo nie byłyśmy w "swoim" gabinecie a po za tym nie chciała męczyć Amelii i przytrzymywać jej nóżek 🙂
A dziecko dziś biegało że ho ho 🙂
Po za tym jak ją pani doktor chciała zbadać to moje dziecko złapało za stetoskop i nie chciało puścić, bardzo się jej taka zabawka podobała 😁 😁 😁 😁