Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć kobietki
Jak się tydzień zacznie do dupy to już tak idzie - jak już Aga wie wczoraj mieliśmy kontrol z banku, i dostaliśmy zawiadomienie że będzie kontrol z skarbówki, a dziś wielki problem z załadunkami i rozładunkami i Krzysztof gna teraz do Piotrkowa Trybunalskiego żeby zawieźć drugiego kierowcę. O 20 mieliśmy podstawić auto do załadunku, a on jeszcze nie rozładowany i kierowcy skończył się czas pracy 😞
Za to Aguś dzięki Ci dobra kobieto - Szymon spał od 20 do 2, potem do 5 i 7 🙂 I byliśmy dziś na szczepieniu, smarujemy się bo małego bardzo boli i płacze, a ważymy już 4785 czyli przez miesiąc przytyliśmy prawie 1,5 kg 🤪 🤪 🤪
Aguś wybrałaś już na co idziesz?
Karina gratulacje dla siostry i dla dumnej cioci 🙂
Ani ja też kupowałam wcześniej, pieluszki i chusteczki bo to majątek i idzie faktycznie na tony.
Ja też chcę na spacer!!!!!!!!! Nie wiem o czym jeszcze zapomniałam napisać
😜 😜 😜

• Mamusia
to piszę jeszcze raz 🙂

Paulinka już grzecznie śpi, ostatnio zasypa ładnie po kąpieli, normalnie nie poznaje własnego dziecka....chyba się starzeje 😉

ja już też nie mogę się doczekać jak Paulinka dostanie coś innego niż tylko mleczko 🙂

Karinka, czekamy na fotki 🙂 🙂 🙂

Asia ja też, znikające posty wow
Aniu w poprzednim napisałam że cieszę się każdym sukcesem Szymusia i każdą Twoją przespaną nocą 😘 😘 😘 😘

Daguś ja podgrzewam tak aby była ciepła, a sprawdzam ustami 🙂
My jutro jabłko bo od zeszłego tygodnia mamy problem z kupą a marchewka nam nie pomaga, jabłko nam pośle szybciej

Ani doczekasz sie i Ty 🙂

Paulinka duzo pije ale problem z kupa jest 😞

Daga moja miala to samo co Kacper, marudzenie potem chwila zabawy i tak w kolko.

Paweł­ kupil nowe sloiczki, marchewke, jabuszko, brzoskwinie i soczki 🙂 ciekawe czy jej posmakuje:P:P

Dzien dobry w ten piekny dzien 🙂 🙂

Mis usypia a ja musze sie ogarnac zanim pojade do siostry. Nie moglam wczoraj spac, caly czas myslalam o Julii i Paulinie i wzielo nas z Pawlem na wspomnienia 🙂 Jak to bylo jak Mis nie spal, jak oczek nie otwierała, jak byla taka nieporadna biedulka 🙂

Jak Wam dzieciaczki spaly w nocy?? Mi oczywiscie super.
Kurcze wszystkie pozmienialyscie fotki na profilach a ja nie dam rady 😞