Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Ja ostatnio na raty,wieczorem zasypiam u rodziców przed tv, wstaję, atakuję lodówkę, idę spać na poważnie do siebie, 3 razy budzę się na siku, od 6 robię śniadanie, kładę się zdrzemnąć 😁
Takie spanie to nie spanie..... 🥴

to ja mam podobnie nocne wstawanie na siku .... rano sniadanie jak moj sie szykuje do pracy powrot do lozka i dalej spac 🙂

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewcyzny tyle naskrobalście ze głowa boli myślałam ze nie doczytam do porodu ha ha ha ha ha 😁

Dziewczyny ja też mam wszystko uzywane po za wózkiem, łóżeczkiem, fotelikiem i ręcznikami do kąpili jeden rampersik i chyba to wszystko...

Ania odwiedzam Was i jeszcze rano napisze ale chyba nei zasnę z wrażeia 🤪

Agatka to może ciś Cię bierze... trzymam kciukersy

Moskooka Sebuś słodziak przekochany 🤪

Kinia Ty grzecznie czekaj w kolejce bo inne mająpierszeństwo 😜

dbra moze spróbuję się drzemnać ale moze yć ciężko 😜

Dobranoc...

• Mamusia
ja przestawiam sie na nocny tryb 🙂 bylam na ktg i wszystko ok ale lezalam 3 godz bo madre panie w szpitalu zapomnialy ze mnie podlaczyly!!!
no i jak nie urodze jutro to w piatek na 7.00 do szpitala pod kroplówkę i poród sie zacznie. Juz sie boję!!!!
Muszę jutro wszystko poogarniac zeby spokojnie rodzic.
A ja musialam kupic wszystko nowe bo nikogo nie mam kto by mial takie malenkie rzeczy albo cokolwiek. Ale na szczesce nie szalalam tak od razu tylko pare rzeczy a reszta na bierzaco. jedynie co wozkiem zaszalalam:-)

• Mamusia
No to ja się już witam 😁
Pobiłam swój rekord, usnęłam o 23 i wstałam o 24 😮
leżałam, leżałam i nic, no to wstałam, jem nektarynki i ogórki świeże
A zachciewajkę na kapuśniak mega kwaśny zaspokoiłam ogórkami kiszonymi 😁
Mała dostała czkawki, ale mi będzie tego brakowac 🙂
Idę sobie zrobic jajeczniczkę 😁
śpijcie spokojnie, ja pilnuję dzisiaj 🙂

• Mamusia
Wtam mam nadzieję po raz ostatni z Kają w brzuszku 🙂

Dziewczyny mam stresa jak jasna cholera 😲 🥴 rano o 5 pobudka kolejka do prysznica ogoliłam się cała 🤪 nawet cytrynka opędzlowana 🤪 😁 😁 i teraz siedze i czekam na męża ma być o 06:50 a koło 7 idziemy na porodówkę 🤪 😮 🥴 ale mój lekarz ma dzisiaj dyzur to napewno jakoś urodzę...

Dziewczyny dziękuję za kciukasy i trzymajcie zebym nie umarła na tej orodówce moze coś skrobnę jeszcze stamtąd jak nie będę dię drzeć 🤪 🤪 🤪

No i trzymam kciuki zeby jakąś też ruszyło bo tyle Nas a jeszcze nie mamy forumowych bliźniaków 🤨 😁

• Mamusia
witam sie i ja 😁 Kasialeczek trzymamy kciuki nic sie nie martw dasz rade 😁 😁

a ja po wizycie u gin, Oli wazy 3200kg !!!!!!!!!!! masakra niespodziewalam sie ze on juz taaaki duzy jak tak dalej pojdzie to dobije do 4 hahaha 😁 😁 wszystko ok widziedlismy jego slodka buzke no i mam rozwarcie na jeden palec 🤪 ale moj gin ciagle sie upiera ze nie tak szybko urodze bo do 10 cm jeszce daleko i kazal mi przyjsc na ktg 24 lipca , a dzis jade zrobic wymazy i HBS a i oczywiscie odstawilam fenoterol wiec........... 😁 zobaczymy co i jak

• Mamusia
witam ja nadal 2w1 🙂
czuje sie jak stuletnia slonica wszystko mnie boli 😞 brzuch od dolu, pachwiny,uda anajbardziej to mi w nocy plecy dokuczaly i nadal bola niewiem jak mam siedziec lezec nic., w nocy chyba z
10 razy bylam na siku i caly czas troche krwi na majtkach mozr mi sie ta moja szyjka skraca jakies tam male skurcze mialam,ale przeszly jak narazie .

monika trzymam kciuki zebys szybxiej urodzila 🙂

kasialeczek czekamy na wiesci ze kaja juz z wami 🙂

a ja sobie tak mysle i chcialabym jutro urodzic wkoncu bedzie piatek 13-tego 🙂

• Mamusia
Dzień Dobry 😘
Witam Was w dzień mojego terminu 🙂 Nie liczę już na żadne niespodzianki ze strony mojego Jasia, więc czekam cierpliwie 🙂
Czyli dziś Kasia ma swój wielki dzień, a my razem z Nią 🤪 Czekamy na wieści, oby poszło bezboleśnie i bez krzyku 🙂 😘
Monika czym tak utuczyłaś swojego Synusia? 🤪 Ja się boję, bo przenoszę, a on będzie tylko tył 😁 Kolejny minus porodu po terminie 🙂
Ania, chyba obudziło mnie Twoje wycie, bo padłam jak mucha do łóżka o 24 i obudziłam się o 1 Samopoczucie jakbym spała co najmniej 12 godzin 🙂 🙂
Agatka, a Ty już masz objawy jakieś więc tylko patrzeć jak Cie złapie burza z piorunami i zaczną lać się wody 🤪 😘

Idę zrobić coś do jedzonka 😘

• Mamusia
Czuję się jakbym była starsza od dinozaurów... 😞
Od 2 dni tak mnie każda część ciała boli, że jedyne co zostaje, to usiąść i płakać 😠 Pachwiny, biodra, kręgosłup. Najbardziej męczą mnie rano żebra, nie wiem skąd ten ból się bierze, ale strasznie mnie to dobija 😞 Jak ja mam się wyspać jak napieprza mnie wszystko? 😞

• Mamusia
jestem ponownie po wymazach itp rany 7 dni na wyniki z wymazow a jak nie zdaza to co?? 😁

ja wlasnie zjadlam pare m&ms bann i nektarynke calkiem spoko mix i juz wiecie czym go tucze hahhaha Tosia ja mysle ze to platki owsiane z owocami i jajecznice ktore lubie
😁 ale ja k ja dotrzymam do terminu lub poza to ja nei wiem mam 52 pielusszki od2-5 kg wiec niech on sie nie wyglupia a reszte mma od 4-9 chcialabym najpierw tamte uzyc 😁

• Mamusia
Hej 🙂
Tosia dasz rade jeszcze tą chwilę,potem tylko połóg i wszystko wróci do normy 🙂

Kasialeczek trzymam kciuki za 10 stopni w skali apgara 🙂

Nasz dziś maluszek w nocy poddenerwowany w łóżeczku nie chciał spać, wiec go przygarneliśmy do łoża 🙂 🙂 przede mną pranie, prasowanie.. dziewczyny jak ciuszki szybko schodzą to normalnie fenomen 🙂

Dora ja też musiałam wszystko kupić.
oj mały płacze..

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

No cóż, ja się troszkę wymęczyłam w nocy i nadal w dwupaku 😉 Chociaż brzuch ciągle mnie pobolewa.. Dzisiaj KTG 🙂

Kasialeczek trzymamy mocno kciuki za Was!! 😘
A z tą kolejką to jak już wszystkie "donoszone" to chyba już nie obowiązuje bo jak widać każda tutaj rodzi jak chce, zero organizacji 😁 😁 😁 Także ja też nie będę się przejmować 😁 😁 😁

Monikas fajnie że u Was ok 🙂 Nie przejmuj się Jasiu ważył 3255g równo w 36tc 😜 A co do rozwarcia to w pierwszej ciąży ponad miesiąc z takim chodziłam 😁

Agatka, Tosia łączę się z Wami w bólu.. z Nikosiem tak ciężko mi nie było a teraz to boli dosłownie wszystko!!

• Mamusia
Hej dziewczyny,
no i pospałam dzisiejszej nocy nie ma co, czuję się jakbym nie spała z tydzień czasu, a usnąc już teraz nie mogę
Tosia, Agatka współczuję złego samopoczucia, mam nadzieję że to u Was są po prostu pierwsze objawy porodu, który nastąpi już zaraz 😘
Morskooka Sebuś szantażysta chciał po prostu do rodziców do łóżka i widzę, że mu się udało.
Z tymi ubrankami to już chyba 3 jesteś , gdzie mówisz że tak sszybko się kończą
A dużo masz tych najmniejszych w rozm. 56, czy sobie Sebuś smiga w większych ? 🙂

• Mamusia
hej witam sie nadal w dwupaku, ja tez juz chce urodzic bo ciezko mi niesamowicie, nie moge sobie miejsca znalezc 🥴a tu nic sie nie zapowiada na porod w terminie....moze lepiej podkarmie jeszcze troche ta moja chudzinke 🙃 🙃Kasia trzyma ja dzisiaj jestesmy z toba i krzycz ile sil w plucach...no i oczywiscie czekamy na wiesci.