Skocz do zawartości

Przeniesienie działu dot.żywienia dzieci na serwis "mamusie.net" | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam,
mam propozycje, aby działy dotyczące zywienia niemowląt i małych dzieci ( gdzie na pytania odpowiadają eksperci ) zostały przeniesione na forum "mamusie.net" , a tutaj zostawione jedynie działy dotyczące żywienia w ciąży ponieważ jak sam Adminie wspomniałeś, jest to forum dla ciężarnych 🙂
Porady ekspertów na pewno przydałyby się na drugim forum.
Pozdrawiam i życzę szczęśliwego, Nowego Roku 🙂

kasia1986 napisał(a):
Witam,
mam propozycje, aby działy dotyczące zywienia niemowląt i małych dzieci ( gdzie na pytania odpowiadają eksperci ) zostały przeniesione na forum "mamusie.net" , a tutaj zostawione jedynie działy dotyczące żywienia w ciąży ponieważ jak sam Adminie wspomniałeś, jest to forum dla ciężarnych 🙂

Cześć, zgadzam się z Tobą w pełnej rozciągłości.
Mam od dawna już ustalone z ekspertami, że tak będzie tylko jeszcze nie mam za wiele czasu, by to zorganizować. Obecnie właśnie kończę wstępne prace nad nowym wyglądem strony Mamusie.Net.

Pozdrawiam i również życzę wszystkiego naj w 2012 🙂

• Mamusia
admin napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Witam,

Cześć, zgadzam się z Tobą w pełnej rozciągłości.
Mam od dawna już ustalone z ekspertami, że tak będzie tylko jeszcze nie mam za wiele czasu, by to zorganizować. Obecnie właśnie kończę wstępne prace nad nowym wyglądem strony Mamusie.Net.

Pozdrawiam i również życzę wszystkiego naj w 2012 🙂

super!
a więc powodzenia we wdrażaniu zmian i czekamy na porady ekspertów na "mamuśkach".
pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
Landusia napisał(a):
adminie dlaczego nie mozna wyswietlic watku wrzesniowek2011 ? nie dzialaja mi stronki w urodziłam w miesiącu .. tylko ta pierwsza dziala 😞
chyba mnie zrozumiesz? 😜 zakreciłam troche. 😮
tak, rozumiem o co chodzi. Faktycznie nie działają linki do stron w liście tematów forum. Muszę ten błąd poprawić w wolnej chwili.

Dlaczego piszesz w tym dziale ?
Proszę nie zaśmiecać wątków (nawet jeśli są już zamknięte) - ten dotyczy przeniesienia działu dot.żywienia dzieci