Skocz do zawartości

Badanie prenatalne ||trymestr?? | Forum o ciąży

Verandzia

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Mamusia
widzisz u nas jest troche inaczej,najpierw robią połówkowe,a niedawno dostałam skierowanie na badanie prenatalne do Poznania,gdzie jeszcze sie okazało że od stycznia jest tylko prywatnie.W każdym mieście lekarze postępują inaczej.wiem coś o tym,bo już dwa razy lekarza zmieniałam. 🙂

• Mamusia
WITAM JESTEM TU NOWA ALE MAM PARĘ PYTANEK MÓJ TERMIN TO 18 MAJ MOJA DZIDZIA PRZESZŁA JUŻ DWA BADANIA PRENATALNE I WSZYSTKO WYSZŁO DOBRZE.ALE GDY WCZORAJ BYŁAM U SWOJEGO LEKARZA NA USG STWIERDZIŁ IŻ WIDZI BLIZIANKI ,PO CHWILI ZMIENIŁ ZDANIE ALE BYŁO TO DLA MNIE DZIWNE ,BO PO KAŻDYM KONTEM WIDZIAŁ GŁOWĘ I TŁO W ,DODAM IŻ JEGO SPRZĘT JEST PRZED EPOKI ŁUPANEJ ALE NIE POWIEM NAMIESZLAM MI W GŁOWIE ..CO WY O TYM MYŚLICIE KOBIETKI?

• 3 tygodnie później...
  • Mamusia
klonik napisał(a):
WITAM JESTEM TU NOWA ALE MAM PARĘ PYTANEK MÓJ TERMIN TO 18 MAJ MOJA DZIDZIA PRZESZŁA JUŻ DWA BADANIA PRENATALNE I WSZYSTKO WYSZŁO DOBRZE.ALE GDY WCZORAJ BYŁAM U SWOJEGO LEKARZA NA USG STWIERDZIŁ IŻ WIDZI BLIZIANKI ,PO CHWILI ZMIENIŁ ZDANIE ALE BYŁO TO DLA MNIE DZIWNE ,BO PO KAŻDYM KONTEM WIDZIAŁ GŁOWĘ I TŁO W ,DODAM IŻ JEGO SPRZĘT JEST PRZED EPOKI ŁUPANEJ ALE NIE POWIEM NAMIESZLAM MI W GŁOWIE ..CO WY O TYM MYŚLICIE KOBIETKI?

do 12 tygodnia stwierdza się ,że ciąża bliżniacza więc napewno nosisz w sobie jednego malucha 🙂