Skocz do zawartości

Mamusie ze Słupska i okolic | Forum o ciąży

kirrke

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące później...
  • Mamusia
Wcale bym sie nie zdziwila gdybysmy sie spotkaly w szpitalu 🙂 Ja to bede sama 😞 maz nie wraca a nie mam nawet kogo poprosic zeby ze mna byl no jakos se dam rade nie ma wyjscia. Najgorsze ze moja corcia jest ulozona poprzecznie i ani jej w glowie zmienic pozycje lekarz uspokaja ze jeszcze ma miejsce no i niby sie ulozy do 36-38 tyg a jak nie to cesarka 😞

• Mamusia
Kirrke to zazdroszcze meza przy Sobie 🙂 ogromne wsparcie, a ogolnie jak sie czujesz i jak Synalek Twoj duzo wazy ja dopiero 1 kwietnia na USG 🙂 to sie dowiem, a ten Twoj lekarz super bylam na tym USG i nie zaluje, zadnych pieniedzy bym nie zalowala ale lekarz swietny wszystko tlumaczy pyta o szczegoly wiadomo prywatnie no ale warto. 🙂

• Mamusia
Za taką kasę niech spróbowałby nie tłumaczyć 🙂 Myszy się facet boi i tyle. Na początku marca malutki miał 2160, teraz wizytę mam 12 kwietnia pewnie będzie trochę więcej.
Jak już będziesz po wizycie to daj znać co i jak 🙂

• Mamusia
Nie strasz mnie 🙂 bo ona to juz jest uparta :laugh: i za wygodna leniuch caly czas poprzecznie ulozona bo czuje ja wiecznie w tych samych miejscach. Mam nadzieje ze nie bedzie grubaskiem:laugh: bo jak mam rodzic naturalnie to bedzie nie za wesolo 🤨 W czwartek mam wizyte to moze mi wczesniej zrobi to USG zobaczymy na pewno dam znac. 🙂

• Mamusia
Hej
Bylam dzisiaj u lekarza i zalamka od wczoraj mam skurcze w nocy nie spalam teraz tez caly czas boli brzuch tabletki jakies dostalam co 6 godz brac rano na KTG. Boze jeszcze chociaz z 2 tyg masakra. Lekarz mowi ze 98% teraz mojego zycia to lezenia moge wstac do Wc no i isc na ktg, ale stres.Wogole pol dnia rycze tak sie boje tu wiosna pogoda piekna a ja w domu ale dla Nuni wszystko zeby te tabletki jej nie zaszkodzily na nic 😞

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...