Skocz do zawartości

obiawy ciazy | Forum o ciąży

marrta12

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia

uprawialam sex z chlopakiem 06-06 i teraz od 4 dni mama nudnosci czy to jest mozliwe ze moge byc w ciazy jak myje zemby pasta to nawet pasta mi przeszkadza przeszkadza mi tez zapach jak sie gotuje obiad mam zmiejszony apetyt i nie moge dlugo spac zawsze spalam bardzo dlugo bardzo czesto mam male zawroty glowy

• Mamusia
marrta12 napisał(a):
uprawialam sex z chlopakiem 06-06 i teraz od 4 dni mama nudnosci czy to jest mozliwe ze moge byc w ciazy jak myje zemby pasta to nawet pasta mi przeszkadza przeszkadza mi tez zapach jak sie gotuje obiad mam zmiejszony apetyt i nie moge dlugo spac zawsze spalam bardzo dlugo bardzo czesto mam male zawroty glowy

nie wydaje mi sie poki co test tez ci sadze nie da po tygodniu od stosunku 🙂 najlepiej poczekaj na miesiaczke 🙂 jak nie przyjdzie to test i bedziesz wiedziaala co jest grane 🙂

• Mamusia
mi dwa pierwsze testy robione 10 i 14 dnia po poczęciu 🙂 wyszły fałszywie negatywnie choć wiedziałam że moge być w ciązy bo była planowana. Dopiero 3 test prawie po 20 dniach od poczęcia wyszedł pozytyw. Wiec nie do konca są to wyniki pewne. Zawsze pewniej odczekać do spodziewanej miesiączki i zrobić dopiero jak sie spóźnia kilka dni. Pozatym nie miałam absolutnie zadnych objawów. Nudności zawroty głowy itp miałam dopiero od 7 tyg. ciązy. Wcześniej totalny przypływ energii 🙂)

• 1 rok później...