Skocz do zawartości

Mamuśki z Opola | Forum o ciąży

razorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 552
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja z opola dzis z bolem spedziałma na izbie przyjec 2.5 godziny i nikt nawet nie spytał nic wylali sie lekarze prywatni dopiero na grudzien a kasa chorych juz od 2 tygodni czekam i ostatnio znaczy w czwartek odwołali mi wizyte no trafi mnie cos normalnie nie długo minie mi 10 tydzien i nawet becikowego nie dostane jak dzidzia wogole sie zdrowa urodzi bo mecze sie boli mnie zygam nie jem zygam mam zawroty głowy a lekarze maja mnie gdzies to normalnie jakis obłed błagam podajscie namiar na jakiegos luckiego gina

• Mamusia
nie no mam dosc lekarzy zaden przez 3 tygodnie nie chciał mnie przyjac jak dzis wkoncu sie udało to gruby ochydny koles zbadał mnie tak ze myslałamm ze skonam z bolu do tego zbluzgał mnie ze biore witaminy gdzie powinnam brac sam kwas foliowy a i co najlepsze według obilcen 2 lekarzy i laborANtka powiedzieli ze to 9 tydzien on dzis ze 6 hmm komu wierzyc???? to moze ja juz w kwietniu sie spakuje i bede czekac na waliskach bo a nusz a urodze miech wczesniej bo zle policzyli aaaaaa idzie oszalec

• Mamusia
hej ja jestem z opola tak dla tych co pytali ale długo szukałam i w opolu nie znalazłam znalazłam w szpitalu w ozimku swietny lekarz zartuje miło podchodzi do kljetek daty ustala pod nie nie pod siebie swietny jest a zwia sie gosiorowski zajebisty zakrecony na luzie lekarz w sam raz do prowadzenia ciazy 🙂 😉

• Mamusia
zaczac mozna od 26 tygodnia, dokladnie nie pamietam ile trwalo, chyba koło miesiaca :P spotkania byly w poniedzialki bez cwiczen, we wtorki i czwartki z cwiczeniami 🙂
w ogole bardzo duzo sie dowiedzialam, byla to moja pierwsza ciaza wiec prawie nic niewiedzialam. Ogladalysmy jak wygladaja sale do porodu, w ogole krok po kroku co sie dzieje jak sie przychodzi do szpitala 🙂 no i pielegnacja dziecka co i jak robic, jak kapac nawet tatusiow szkolili :laugh: naprawde warto chodzic