Skocz do zawartości

Wyprawka Dla Naszych Kochanych Maluszków :) | Forum o ciąży

basia89

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wszystko odświerzone ale w surowym stanie w sensie w wózku żadnego kocyka kołderki bo po co na razie 😉 no i ten zielonyyyyy hahaha ale cóż córcia będzie musiała wybaczyć 😁

http://imageshack.us/photo/my-images/193/p9010016.jpg/

wrzucajcie swoje cuda kobitkiii 🙃 🙃 🙃 😘 😘 😘

• Mamusia
Myślę że zieleń pasuję i do dziewczynki i dla chłopca 🙂 Mi się podoba. Nawet pokoik mam w planach na zilono zrobić.
basiu ja jak na razie w domu u siebie nic nie mam. tylko pare ciuszkow. Jak zacznę wieksze zakupy to na pewno dodam zdjęcia.

• Mamusia
Fajne te wózeczki wasze 😁 Basia, i ta karuzela świaetna! Zielony całkiem w porządku. Tez chciałam tak jak Ania na zielono pokoik ale zielony to najgorszy kolor mojego męża więc mowy nie było....
Ja to wstawię zdjęcia ciuszków 😁 a raczej jednego ciuszka - kupiłam taka fajną bluze dżinsową że wam mówie 😁 ale to jutro pokaże 🙂 a wózeczków iłóżeczek też jeszcze nie mam w chałupie więc na razie nie pokażę 🙂

• Mamusia
Dziewczyny!! 🙂 oto mój pierwszy zakup dla maluszka. Po tym jak sie dowiedziałam,ze jestem w ciązy!! 🙂 🙂 🙂 😘 😘 DAWIDEK 😘 😘

tyci tyci skarpetusie na stópeczki mojego pilkarza.. hihihi 🤪 😁 😁 😘 😘

.. kochamy! ponad wszystko! 😘 😘

• Mamusia
basia89 cudne sukieneczki ;D i te malusie tyci buciczki 😜 😜 na te maluskie stopeczki mniaam 😁 😁 😜 haha 🙂 widze postawiłas na róz 🤪 🤪 mój bedzie miał kazdy kolor na sobie 😁 ahh nie moge sie doczekac az ubiore synka w te ciuszki wszystkie 😉 mmmm 😁 sie nakrecam!
pokazujcie laski co macie dla swoich ksiezniczek i rycezów 😁 😁

super wasze skarpetunie ciuszki i wszystko ! ja pokaze dopiero na nowym lokalu juz jak sie rozpakuje 😉 w polowie wrzesnia moze pozniej ;D

a co do wozkow zielonych zielony fajny kolorek i dla ksiecia i ksiezniczki ;D
pasuje ;D dlatego sie na taki wozio zdecydowalismy ;D bedziemy sie wyrozniac a co 😁

no dziewczyny wlepiac wlepiac lubie ogladac takie sweet ubranka itd :PP

• Mamusia
A to ciuszki które mój mężo wybierał 🙂)...Grał w futbol amerykański stąd wybór 🙂

[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/405/p1040360x.jpg/][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/5969/p1040360x.th.jpg[/IMG][/URL]]Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...[/url]