Skocz do zawartości

KRWIAKI I KRWAWIENIE W CIĄŻY | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewczyny jestem w 13 tygodniu ciąży już drugi raz trafiłam do szpitala z tym samym mocnym krwawieniem biorę dufaston 3 razy dziennie i nospe, Oczywiście leże i czekam kiedy przestane krwawić. Dzidzia jest odklejona trochę od kosmówki. Jak było albo jest u was dziewczyny??

• 2 tygodnie później...
Ja też z krwawieniami i plamnieniami borykam się praktycznie od początku, z tym że nie dużymi. Duphastonu brałam nawet 4tabletki dziennie, teraz już 2 do 16 tyg. leżeć nie muszę nawet do pracy chodzę, ale u mnie kosmowka ok.a plamienia nie wiadomo od czego, poza tym dużo odpoczywamno i nawet prace domowe odpadają.Stres jednak ma u mnie największy wpływ na plamienia więc staram się go unikać.
Powodzenia!!!

• Mamusia
hej fajnie że się odezwałaś kurcze ja mam skrzepy jeszcze do tego a wydzielina jest brązowa , martwię się bardzo bo ten krwiak jeszcze jest 😞 Już zaczął się 15 tydzień we wtorek ide do ginka wtedy się uspokoję. POZDRAWIAM

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Witam dziewczyny.. Ja też miałam krwiaka nie wielkiego...
Podajże w 13 tyg zaczełam krwawić..(Jestem już po 1 poronieniu) i wystraszałam się że sytuacja się powtarza... 🤢 Obecnie jestem mamą 3 miesięcznego chłopczyka 🙂 Jest cały i zdrowy 🙂 Dziewczyny nie martwcie się na zapas bo to jedynie szkodzi : 🙂 😉

• Mamusia
Hej ja nadal plamie a trwa to już 4 tygodnie w dodatku wczoraj miałam świeżą krew pojechałam do lekarza od razu z dzieckiem ok krwiaka nie ma ale nadal plamie troszkę. W dodatku lekarz odstawić kazał Duphaston i się boją strasznie co będzie dalej :-(