Skocz do zawartości

Mamuśki PAŹDZIERNIKOWE wpisujcie się :) | Forum o ciąży

beti22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej hej mamusie a ja wczoraj sie nie odzywałam bo mnie dopadł cholerny bol zęba ale tak bolał od rana ze zaliczyłam popoludniu dentyste wyczyscił zatruł malenka dziurke w zebie mądrosci i kazał wrocic jak urodze bo sie skubany bał zebym mu na fotelu nie urodziła 😁 ale najwazniejsze ze juz nie boli bo normalnie nawet tabletki mi nie pomagały 😠 ja jutro mam termin u gina wiec dowiem sie jaki mam wynik tego gbs bo tu do lekarza wynik przesyłaja tak wiec nie wiem. W piatek mam ktg i kontrole w szpitalu i szczerze licze ze jutro mnie zbada w piatek w szpitalu znowu zbadaja i moze cos ruszy 🤔wszystkim zakatarzonym zdrówka zycze 🙂 a u mnie imie w koncu wybrane i bedzie Anitka 🙂

• Mamusia
Gosia daj znac jutrobjak bedziesz po wizycie.

Anulka suuuper, gratulacje 😉 niech maluszek zdrowo rośnie 😉

Mnie dzis boli brzuch.. i caly dzien śpiąca chodze,normalnie spie na stojaco ;o
i ta zgaga!! Co chwile, mam dość. Nie chce co chile faszerować się syropem...
Bylam dzis na targowisku i myślałam ze zaraz urodze. . Tak mi mala cisła sie w dol ze isc nie moglam..

• Mamusia
no sprobowac zawsze warto 🙂uda sie to sie uda nie to samo weżmie 🙂 mnie dzis brzuch boli ale juz blizej jak dalej trzeba jeszcze ten czas przeczekac 🙂 ciekawa jestem co mi jutro lekarz powie a w piatek bede miec ktg ciekawe czy te moje skurcze beda sie pisac no nic pozyjemy zobaczymy 😁 fajnie ze Anulka ma juz Konradka ale wielki chłop prawie 4 kilo i sn urodziła normalnie wypchnac takiego klocka to mistrzostwo 😁