Skocz do zawartości

Mamuśki PAŹDZIERNIKOWE wpisujcie się :) | Forum o ciąży

beti22

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej 🙂

Wszystkiego co najlepsze życzę Wam w Nowym Roku!!!

Co słychać?

U nas ok. Mały zdrowo się chowa, wyrasta już z ciuszków rozmiar 68 cm, pieluchy 3, w połowie grudnia ważył prawie 6,5 kg. Jest grzeczny, b. pogodny, ładnie trzyma podniesioną główkę leżąc na brzuszku, nawet raz przewrócił z brzucha na plecki, dużo gwarzy i fajnie śmieje się na głos Cały czas karmię piersią, wróciłam do wagi sprzed ciąży, ale przydałoby się zgubić jeszcze kilka kg i brzuszek. Jedynie wyniki cytologii wyszły mi średnie tzn. grupa 3, ale dostałam globulki i mam nadzieję, że następna będzie już ok. Ola bardzo kocha braciszka i pomaga, już w miarę ogarnęła się z pojawieniem się jego w naszym życiu i co raz rzadziej wymusza bycie w centrum uwagi czy pokazuje, że jest zazdrosna

Serdecznie pozdrawiam 🙂

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej kochane
Nareszcie udało.mi się zblokować.okazało się ze mój dostarczycieli nets zablokował mi dostęp do tego forum
Gratuluję pociech:-) niestety nie odczytał wszystkich zaległości
Moja córka za tydz kończy 4 miesiące.wprowadzimy nowy posiłek:-)
Ma nie całe 6kg jest drobna:-) ładnie głowę trzyma leżąc na plecach,gaworzy jak stara babka:-)
Karmiła piersią 3 miesiące,mała nie chciała piersi. Wczoraj dostałam pierwszy okres po porodzie:-( męczy mnie trochę

Będę teraz częściej zaglądać już wiem w czym był problem:-S
Pozdrawiam i ściskał

• 4 miesiące później...
  • Mamusia
Hej Mamusie 🙂 Co u Was słychać?

U nas w porządku. Konrad rośnie jak na drożdżach waży ok. 10 kg, ma 71 cm. Z umiejętności - ładnie siedzi i prawie siada samodzielnie, jeszcze nie raczkuje, ale za to pełzanie, przemieszczanie, kulanie brzuch-plecy-brzuch itd. wychodzi mu mistrzowsko, wykazuje zainteresowanie staniem (trzymany pod paszkami). Jest bardzo ciekawski i na ogół wesoły. Mówi mama, tata, baba, oga (czyżby chodziło o jego siostrę Olgę??? hmmm), idzie itp. Może to jeszcze nie w 100% świadomie, ale cieszy. Apetyt mu dopisuje, sama mu gotuję, ciągle karmię piersią, ale zdarzy, że posiłkuję się mm.

Serdecznie pozdrawiam 🙂