Skocz do zawartości

Listopadóweczki 2014 | Forum dla mam

sweety

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej
jestem po USG wszystko w porządku , jestem bardzo zadowolona organizacją i całym badaniem , mam cały opis wszystko sprawdzono dzidzia zdrowa i ma całe 5,5cm 😁 słodko się wierciło maleństwo i rozciągało nóżki normalnie się wzruszyłam 🙂 🙂 🙂 kamień z serca 🙂

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Asia jak po usg? my zaraz jedziemy do Polski bo moja chrzesnica ma w niedziele komunie
ps . na razie sie nie ruszamy bo moje dziecko wymiotuje kuzwa nie wiem co teraz zrobic 🤢 🤢 🤢

oby nie rota bo wisi dziadostwo w powietrzu 🤢 🤢 🤢 nie zatruł się czymś ?

• Mamusia
Dzień dobry 😉
mnie ostatnio cały czas boli głowa i podbrzusze. widzę dlaczego mnie te podbrzusze tak boli bo brzuszek ładnie się zaokrąglił rośnie w szybkim tempie 😉
Pomału muszę zmienić pokój dla dzieci.. mebelki likwiduje, bo one są strasznie niepojemne. Szukam promocji na szafę przesuwną. Postawię jedną większą szafę i tam wszystko pomieszczę.
I myślę nad zakupem komody kąpielowej z przewijakiem, nie trzeba myśleć gdzie postawić wanienkę ani nie trzeba się schylać, wszystko pod ręką itd.. a tym bardziej, że już mam problem z kręgosłupem który miałam niedawno skręcony. Coś takiego http://allegro.pl/ceba-suzie-zestaw-komoda-wanienka-przewijak-3w1-i4200223511.html

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Pati jak Twoje samopoczucie dziś ?

Hej, dziś akurat czuje się dobrze. Wczoraj źle..
byle żeby podbrzusze mnie strasznie nie bolało.

A Ty jak się czujesz i wszystkie inne brzuchatki?

ja b.dobrze , jedyne na co mogę narzekać to ból głowy choć dziś odpukać jest ok 🙂
jutro jadę na wizytę do mojego gina

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Dzień dobry 😉
mnie ostatnio cały czas boli głowa i podbrzusze. widzę dlaczego mnie te podbrzusze tak boli bo brzuszek ładnie się zaokrąglił rośnie w szybkim tempie 😉
Pomału muszę zmienić pokój dla dzieci.. mebelki likwiduje, bo one są strasznie niepojemne. Szukam promocji na szafę przesuwną. Postawię jedną większą szafę i tam wszystko pomieszczę.
I myślę nad zakupem komody kąpielowej z przewijakiem, nie trzeba myśleć gdzie postawić wanienkę ani nie trzeba się schylać, wszystko pod ręką itd.. a tym bardziej, że już mam problem z kręgosłupem który miałam niedawno skręcony. Coś takiego http://allegro.pl/ceba-suzie-zestaw-komoda-wanienka-przewijak-3w1-i4200223511.html

Fajna sprawa , ja jeszcze się nie zastanawiałam co będzie mi potrzebne bo jakoś mi się poród taki odległy wydaję a to zleci jak jeden dzień 😮 😜
Przy Młodym kąpałam go w wanience na ławie a koło łóżeczka miałam komodę wiklinową z najpotrzebniejszymi rzeczami (pieluchy , podgrzewacz , kosmetyki jakieś tam ciuszki ) i przewijak na łóżeczku , pewnie ten sam schemat obiorę 😉

• Mamusia
ja tak myślę i myślę.. będę musiała kupić tą komodę z wanienką i przewijakiem. Bo żadnej komody nie mam żeby była dobra wysokość do kąpania, a przewijaka nie mam gdzie dać bo będę miała kołyskę. Na łóżku niestety z moim kręgosłupem to by był dramat.
Co do mojego kręgosłupa.. to jest z dnia na dzień coraz gorzej 😞 nie mogę na plecach leżeć, bo mam kłopot ze wstaniem. Muszę nawet uważać jak siedzę ;o uraz do końca życia przezz głupi wypadek.... ;o

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
nadarzyła się okazja. Więc dziewczyny doradzcie mi kolor 06 czy 07 ? 😉 bo nie mogę się zdecydować. :P
http://allegro.pl/tako-laret-eco-len-imitacja-lnu-3w1-parasolka-i4196637140.html
mnie bardziej sie 6 podoba ale to Twoj wybór 🙂

• Mamusia
hej
Pati a co to za wypadek miałaś że masz takie problemy z kręgosłupem , wózeczek super jak dla mnie 06 😉

Gosia zdrówka dla synka !

Ja po wizycie , bez USG , badał wszystko pozamykane jest ok , no i muszę sobie ciśnienie mierzyć bo miałam podwyższone i kazał mi sprawdzać 4 razy na dobę 🤢 🤢 🤢 kolejna za 2 tygodnie.