Skocz do zawartości

Listopadóweczki 2014 | Forum dla mam

sweety

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
ja co do płci to powiem tak w głębi serca chciałabym córkę ale nastawiona jestem na chłopca bo u nas są same Łobuzy w rodzinie więc pewnie tradycji stanie się zadość 😜 a Ty jak myślisz ?

Ja w pierwszej ciąży czułam , że to chłopak.. a teraz mam przeczucia co do córeczki. W sumie obojętne mi to byle , że całe i zdrowe 🙂

• Mamusia
Wczoraj kupiliśmy już wózek, jestem bardzo zadowolona 😉 Świetna okazja się trafiła, trzeba było skorzystać :P
W końcu wybrałam kolor czerwony.. ten kolorek lepiej wygląda na żywo niż na zdjęciach. Pomyślałam , że termin na listopad.. będzie ponuro a ten kolor czerwony trochę rozweseli 😉 I to w sumie kolorek dla chłopca jak i dla dziewczynki, gdyż jest też dużo koloru szarego 😉

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
ja co do płci to powiem tak w głębi serca chciałabym córkę ale nastawiona jestem na chłopca bo u nas są same Łobuzy w rodzinie więc pewnie tradycji stanie się zadość 😜 a Ty jak myślisz ?

Ja w pierwszej ciąży czułam , że to chłopak.. a teraz mam przeczucia co do córeczki. W sumie obojętne mi to byle , że całe i zdrowe 🙂

otóż to byle by urodziło się całe i zdrowe 🙂

• Mamusia
Hej pogoda dobija a tak to w miarę Oki 2 dni mnie brzuch bolał i w kroczu ale przeszlo 😉 właśnie zjadłam truskawki i mam zgage 😲 co do ciszy sama ze sobą nie będę pisać napiszecie 1 posta i uciekacie wiec dlatego cicho jak makiem zasiał jest 🤢

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Hej pogoda dobija a tak to w miarę Oki 2 dni mnie brzuch bolał i w kroczu ale przeszlo 😉 właśnie zjadłam truskawki i mam zgage 😲 co do ciszy sama ze sobą nie będę pisać napiszecie 1 posta i uciekacie wiec dlatego cicho jak makiem zasiał jest 🤢

ale bym zjadła ☺️
jesteśmy we 3 to też powód małej ilości postów 🥴

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
hej Asiu na 31.10 🙂

aaa no właśnie bo patrzę a Ty już masz 17 tydzień 😉
rodziłaś naturalnie starszych synów czy cc ?
naturalnie i szybko mam nadzieje ze teraz tez szybko pojdzie 😁

to super , też mam taką nadzieje bo syna rodziłam nie całe 3 h ale przy dużej pomocy lekarza i położnej

• Mamusia
Ciebie muli a ja wczoraj byłam na izbie przyjęć bo wstałam z takim bólem pleców ze masakra potem jeszcze brzuch zaczął się stawiać i boleć dostałam tabletki i trochę ułożyło ale jeszcze czuję z dzidzia wszystko Oki wybadali mnie na wszystkie strony usg dopochwowe i zwykłe badanie ginekologiczne wiec jestem spokojniejsza

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Ciebie muli a ja wczoraj bylem na izbie przyjęć bo wstałam z takim bólem pleców ze masakra potem jeszcze brzuch zaczął się stawiać i boleć dostałam tabletki i trochę ułożyło ale jeszcze czuję z dzidzia wszystko Oki wybadali mnie na wszystkie strony usg dopochwowe i zwykłe badanie ginekologiczne wiec jestem spokojniejsza

o kurcze 🤢 co za leki dostałaś ? najważniejsze że jest ok

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
Ciebie muli a ja wczoraj bylem na izbie przyjęć bo wstałam z takim bólem pleców ze masakra potem jeszcze brzuch zaczął się stawiać i boleć dostałam tabletki i trochę ułożyło ale jeszcze czuję z dzidzia wszystko Oki wybadali mnie na wszystkie strony usg dopochwowe i zwykłe badanie ginekologiczne wiec jestem spokojniejsza

a na bazie paracetamolu ale duża dawka bo apap mi nie pomógł ale już o niebo lepiej jest

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

a na bazie paracetamolu ale duża dawka bo apap mi nie pomógł ale już o niebo lepiej jest

aha , a od czego Cię tak zaczęło boleć ot tak ?

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
To ja starszego pojechałam o 8 urodził się 10.50 a z młodszym pojechałam 3.30 punkt 5 wyszedł 😁

to faktycznie expressowo 🤪 mi się zaczęło po 15 przez oxy o 17.45 już miałam małego 🙂
ale obydwoje urodzili się po terminie tak więc jak slonica chodziłam 42 tygodnie w ciąży 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
To ja starszego pojechałam o 8 urodził się 10.50 a z młodszym pojechałam 3.30 punkt 5 wyszedł 😁

to faktycznie expressowo 🤪 mi się zaczęło po 15 przez oxy o 17.45 już miałam małego 🙂
ale obydwoje urodzili się po terminie tak więc jak slonica chodziłam 42 tygodnie w ciąży 😁

hehe to ja w 37 bo zaczęły mi się jaja z ciśnieniem i mega puchłam jak na zatrucie 🤢