Skocz do zawartości

Listopadóweczki 2014 | Forum dla mam

sweety

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
a Ty się zdecydowałaś ?
ja gdyby nie to pewne bym odpuścila choć nie powiem że mi siedziało to w głowie i cały czas myślałam o tych badaniach

teraz na chwile obecną też cały czas myśle o tym usg ale na razie nie idę. Teraz 6go mam bardzo dokładne USG, więc zobacze co mi powie. Jak coś to może się skuszę na prenatalne w połowie. 😜 szczerze to szkoda mi jakoś kasy.. wole już tą kasę w coś dołożyć 😜

• Mamusia
hej
u nas też strasznie zimno było także nie po grillowaliśmy nawet 😠
Młody był u dziadków od pt , wczoraj go odebraliśmy , trochę odpoczęłam a od rana go ustawiam do pionu bo w 2 dni się rozpanoszył strasznie 😜 ale tak to jest jak dziadki na wszystko pozwalają 🤢

• Mamusia
o dziewczyny sa 🤪 🤪 🤪 my bylismy w domu 1 maja pojechalismy na wies do znajomych na urodziny a potem było zimno wiec tylko plac zabaw i zadnych wycieczek nie było 😁 jutro mam wizyte u ginekologa wiec zobaczymy co powie 🙂 Musze skoczyc na poczte ale niedlugo bede 🙂

• Mamusia
Oooo dziewczyny 🙂
Asia to sobie poodpoczywałaś 😉 Jak to wszyscy dziadkowie na wszystko pozwalają... ale cóż zrobić.. byle że jeszcze oni są!

Gosia ja też jutro mam wizytę 🙂 o 10
mam mieć bardzo dokładne USG , więc też zobaczymy co tam u mnie.
Daj znać jutro jak będziesz po.

• Mamusia
Co do samopoczucia to u mnie lepiej niż na samym początku (nie zapeszając) zaczełam w końcu jeść jak człowiek. Chociaż mdłości dalej mi towarzyszą i nie tylko poranne, co do wymiotów to też się zdarzają ale już nie codziennie. Głowa mnie ostatnio pobolewała przez 3 dni.. ale nie ma źle 😉

• Mamusia
o to czekam jutro na Wasze relacje , ja mam w pt prenatalne te o których Wam pisałam , ciekawa jestem jak to będzie wyglądało 🙂
Co do humorów to ja też mam huśtawkę nastrojów 🤢 w poprzedniej pod koniec nie mogli ze mną wytrzymać bo wszystko było żle i nie dobrze ☺️ ☺️ ☺️ chciałabym nad tym zapanować ale się nie da

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
o to czekam jutro na Wasze relacje , ja mam w pt prenatalne te o których Wam pisałam , ciekawa jestem jak to będzie wyglądało 🙂
Co do humorów to ja też mam huśtawkę nastrojów 🤢 w poprzedniej pod koniec nie mogli ze mną wytrzymać bo wszystko było żle i nie dobrze ☺️ ☺️ ☺️ chciałabym nad tym zapanować ale się nie da

też jestem ciekawa jak te prenatalne. Mam nadzieję , że znasz nam relacje 😉