Skocz do zawartości

Listopadóweczki 2014 | Forum dla mam

sweety

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
hej u mnie oki dzidzia sie nie ujawniła za 3 tygodnie mam wizyte wiec moze wtedy pokaze co ma miedzy nogami 🙂 u nas trzeba obowiazkowo dzieci szczepic na kleszcze wiec chłopcy sa zaszczepieni 🙂

też się nie dowiedziałam bo maleństwo było dupką odwrócone 😜 generalnie po wizycie wsio ok 🙂 i kolejna też za 3 tygodnie .
Z tym szczepieniem to fajna sprawa .

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Kurde teraz jest plaga kleszczy. Wczoraj siedzieliśmy u teściów na placu, wróciliśmy dość późno do domu. Rozbieram młodego do spania i kleszcz... ;o
znacie jakieś dobre preparaty na te kleszcze?

kurcze nie mam pojęcia 🤢

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
szkoda , że maluszki nie chciały \"ujawnić\" co tam kryją 😜

Właśnie.. fajna sprawa z tymi szczepionkami przeciw kleszczom

a Ty kiedy idziesz do gina ? może Ty jako pierwsza się dowiesz chociaż Gosi już coś na bąknął że będzie chłopiec 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
patii0423 napisał(a):
szkoda , że maluszki nie chciały \"ujawnić\" co tam kryją 😜

a Ty kiedy idziesz do gina ? może Ty jako pierwsza się dowiesz chociaż Gosi już coś na bąknął że będzie chłopiec 🙂

ja idę 3go do gina. a może może.. chciałabym już wiedzieć 😉 jak chyba każda z nas. Chociaż przy pierwszej ciąży to nie chciałam wiedzieć, dopiero przy samej końcówce się dowiedziałam

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
patii0423 napisał(a):
szkoda , że maluszki nie chciały \\\\\\\\\"ujawnić\\\\\\\\\" co tam kryją 😜

ja idę 3go do gina. a może może.. chciałabym już wiedzieć 😉 jak chyba każda z nas. Chociaż przy pierwszej ciąży to nie chciałam wiedzieć, dopiero przy samej końcówce się dowiedziałam

ja bym nie wytrzymała tak jak co poniektórzy czekają do porodu 🤪

• Mamusia
Ja mam dalej 2 na pulsie bo mnie dziś ważył ja z 1 przytyłam 12 kilo a z 2 17 kilo ale ja chudzielec jestem to i 20 przytyć mogę 🤪kupiłam właśnie przez Facebook nianię elektroniczną Philipsa aż za 8 euro 😁 w czwartek mam odebrać jej już mnie powoli napada mania kupowania 🤔

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
patii0423 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
patii0423 napisał(a):
szkoda , że maluszki nie chciały \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"ujawnić\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" co tam kryją 😜

ja bym nie wytrzymała tak jak co poniektórzy czekają do porodu 🤪

chciałam niespodziankę... ja i tak czułam, że będzie chłopak i był.. 😉

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
a jak z wagą u Was ? ja mam 3,5 na + 🤢 przy pierwszej ciąży ważyłam tyle w 20 tygodniu ale i zaczynałam 2kg szczuplejsza 😉 ☺️

na samym początku schudłam 2kg i 1kg przytyłam.. teraz już pewnie więcej będzie do wtorku.. bo dużo jem ;p

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Gosia, czujesz już ruchy dzidzusia. Często je czujesz?
Hej czuje ale sporadycznie ostatnio to miałam uczucie jakby bobas miał cxkawke ale to chyba nie to bo jeszcze za wczesnie 😉wrociłam do domu byłam na miescie na kawce z kolezanka teraz musze posprzatac i obiad gotowac u nas dzis pochmurno i dosc chłodno sie zrobiło ale nie pada 😜

• Mamusia
hej
zeszły tydzień był dla mnie okropny , schodziły mi kamienie z nerek , ból nie do opisania , dzień po wizycie u gina byłam u niego znowu bo bałam się o maleństwo na szczęście wszystko jest ok 🙂 seria badań , usg jamy brzusznej i wychodzi że pozbyłam się kamyków . Ataków nie życzę wrogowi , nie do opisania 🤢 ból bólem ale najadłam się takiego stresu o maleństwo że masakra 🥴 Wiecznie coś w tej ciąży 🤢
Jak Wasze samopoczucie ?

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
hej
zeszły tydzień był dla mnie okropny , schodziły mi kamienie z nerek , ból nie do opisania , dzień po wizycie u gina byłam u niego znowu bo bałam się o maleństwo na szczęście wszystko jest ok 🙂 seria badań , usg jamy brzusznej i wychodzi że pozbyłam się kamyków . Ataków nie życzę wrogowi , nie do opisania 🤢 ból bólem ale najadłam się takiego stresu o maleństwo że masakra 🥴 Wiecznie coś w tej ciąży 🤢
Jak Wasze samopoczucie ?

o jeju, dobrze że z dzidzią wszystko dobrze ;*