Skocz do zawartości

Listopadóweczki 2014 | Forum dla mam

sweety

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
Asiu na ktg mam isc 31 i potem jak nic nie ruszy to co 2 albo 3 dni bede musiała jezdzic do szpitala tak samo miałam 4 lata temu 🙂 do lekarza juz terminu nie mam wiec tylko szpital wiec luz mam niedaleko z przedszkola 4 przystanki tramwajem 🙂 no taka moja uroda moje dzieciaki lubia siedziec u mnie w brzuchu tak im tam dobrze ze nigdy wylesc nie chcą 😁 😁 😁 Pati nie poddawaj sie walcz potem z malutka bedzie Ci na prawde cięzko a ja wiem z doswiadczenia ze popłacze tydzien a potem z kazdym dniem bedzie tylko lepiej i Asia ma racje powiedz ze musisz isc do pracy i on sam nie moze w domu zostac histerie musisz przezyc ja pamietam zostawiałam małego i szybko wychodziłam z przedszkola i na dole sobie popłakiwałam ale tak zeby on nie widział a jak z domu nie chce wyjsc to nie mow ze idziecie do przedszkola moze to cos zadziała 😘 wiecie co moj do mnie dzwoni i mowi Gosia nie wiem jak ty to zrobisz ale masz do soboty urodzic ja Cie bardzo prosze wiec ja stwierdziłam ze moze by szanownie 4 litery ruszył i pomogł mi popracowac nad rozwarciem bo samo i tak nie ruszy wiec moze dzis cos zadziałam jak mi sie zachce 😁

a co on sobie tą sobotę tak wymyślił 😁 ?

bo ma pracowac w sobote a mu sie cholernie nie chce 😁 nie nie zblizam sie do niego wziełam rzeczy z sypialni swoje i młodego i spimy dzis w goscinnym pokoju bo cos mi sie widzi ze moj ma angine a my zaraz załapiemy 🤢

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Pati i jak po wizycie?
Moze Patii rodzic poszła jak sie nic nie odzywa 🙂

jeszcze nie rodzę 😜
Z małą wszystko okey, łożysko bardzo nisko. Miałam pobrany wymaz na paciorkowca i we wtorek wizyta bo beda wyniki i musze isc jeszcze na badanie VDRL.
Na te swędzące i popuchnięte stopy i dłonie nic mi nie powiedziała, jedynie że muszę zastosować dietę bez soli. hah ja i tak wszystko co słodkie zjadam... 😜

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Pati i jak po wizycie?

jeszcze nie rodzę 😜
Z małą wszystko okey, łożysko bardzo nisko. Miałam pobrany wymaz na paciorkowca i we wtorek wizyta bo beda wyniki i musze isc jeszcze na badanie VDRL.
Na te swędzące i popuchnięte stopy i dłonie nic mi nie powiedziała, jedynie że muszę zastosować dietę bez soli. hah ja i tak wszystko co słodkie zjadam... 😜

to dobrze że wszystko ok a wagą się nie przejmuj , najważniejsze że z Małą ok , ja mam jakieś 16 kg na + i załamke w dniu ważenia ale potem tłumacze sobie że zrzucę a najważniejszy Młody 🙂

• Mamusia
mnie dziś do południa męczył ból brzucha taki jakiś dziwny już zaczełam łapać schizy ale jak zarzyłam nospę i się położyłam to wróciło wszystko do normy , w ogóle coraz częściej mam jakieś debilne myśli i strach mnie zjada żeby wszystko do końca poszło ok 🥴

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
Asiu na ktg mam isc 31 i potem jak nic nie ruszy to co 2 albo 3 dni bede musiała jezdzic do szpitala tak samo miałam 4 lata temu 🙂 do lekarza juz terminu nie mam wiec tylko szpital wiec luz mam niedaleko z przedszkola 4 przystanki tramwajem 🙂 no taka moja uroda moje dzieciaki lubia siedziec u mnie w brzuchu tak im tam dobrze ze nigdy wylesc nie chcą 😁 😁 😁 Pati nie poddawaj sie walcz potem z malutka bedzie Ci na prawde cięzko a ja wiem z doswiadczenia ze popłacze tydzien a potem z kazdym dniem bedzie tylko lepiej i Asia ma racje powiedz ze musisz isc do pracy i on sam nie moze w domu zostac histerie musisz przezyc ja pamietam zostawiałam małego i szybko wychodziłam z przedszkola i na dole sobie popłakiwałam ale tak zeby on nie widział a jak z domu nie chce wyjsc to nie mow ze idziecie do przedszkola moze to cos zadziała 😘 wiecie co moj do mnie dzwoni i mowi Gosia nie wiem jak ty to zrobisz ale masz do soboty urodzic ja Cie bardzo prosze wiec ja stwierdziłam ze moze by szanownie 4 litery ruszył i pomogł mi popracowac nad rozwarciem bo samo i tak nie ruszy wiec moze dzis cos zadziałam jak mi sie zachce 😁

a co on sobie tą sobotę tak wymyślił 😁 ?

bo ma pracowac w sobote a mu sie cholernie nie chce 😁 nie nie zblizam sie do niego wziełam rzeczy z sypialni swoje i młodego i spimy dzis w goscinnym pokoju bo cos mi sie widzi ze moj ma angine a my zaraz załapiemy 🤢

a tak sobie to wymyślił , lepiej żeby żona się męczyła niż on w pracy 😜

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
patii0423 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Pati i jak po wizycie?

jeszcze nie rodzę 😜

to dobrze że wszystko ok a wagą się nie przejmuj , najważniejsze że z Małą ok , ja mam jakieś 16 kg na + i załamke w dniu ważenia ale potem tłumacze sobie że zrzucę a najważniejszy Młody 🙂

No i tu masz racje. Byle ze z dzieciaczkami wszystko okey 😉 kg sie jakos zrzuci 😉

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Dupa blada..
skurcze dosc mocne lecz nieregularne rano po 7 sobie zanikly ;/
Kurde juz myslalam z sie rozkreci, cala noc trwaly i nic. Przy pierwszej ciazy nie mialam takich falszywych alarmów.
witaj w klubie ja juz mam dosc tych alarmow z chłopakami tak nie miałam dostawałam boli i szłam rodzic a teraz to masakra 🤢 ej kurcze a juz myslałam ze jednak Cie ruszyło 😞

• Mamusia
Najgorsze te alarmy.. moze kobitki male tak maja 😁
moja moze czeka az sie zdecydujemy jakie imie jej damy 😁
ja juz sie nawet nie oszczedzam wszystko sprzatam, okna firany itd. Myslalam ze urodze a tu lipa. To nie takie proste ;p trudno pochodzimy jeszcze. Jeszcze sie okaze ze po terminie urodze 😁

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Najgorsze te alarmy.. moze kobitki male tak maja 😁
moja moze czeka az sie zdecydujemy jakie imie jej damy 😁
ja juz sie nawet nie oszczedzam wszystko sprzatam, okna firany itd. Myslalam ze urodze a tu lipa. To nie takie proste ;p trudno pochodzimy jeszcze. Jeszcze sie okaze ze po terminie urodze 😁
e tam nie przejmuj sie przynajmniej Ci nie zarzucą ze wczesniej urodziłas bo nie dbałas o siebie i dziecko 😁 u mnie zawsze jak juz dostawałam stresa ze będą mi poród wywoływac bo juz tyle po terminie samo ruszało 😁 a wogole mam dzis jakis dobry humor nie wiem dlaczego bo pogoda pod psem szaro buro i ponuro

• Mamusia
Haha w sumie masz racje 😉
Odziwo ja nie spiac prawie przez cala noc nie jestem spiaca i humor tez mi dopisuje. U nas takze szaro buro i ponuro w dodatku tylko7 stopni zimno.... a ja butow nie mam na taka pogode tylko balerinki. Musze jechac sobie cos kupic bo zmarzne, ostatnio mierzylam chyba ze sto par ale mam tak spuchniete nogi ze w nic sie nie wbilam.

w nocy jak tak mialam te skurcze to sobie myslalam.. boze jak mi sie nie chce na ta porodowke jechac.. 😁

• Mamusia
ja przed wczoraj jak mnie tak brzuch bolał w nocy tez sobie mysłałam no jak ja pojade huragan taki lało niemiłosiernie a tu rodzic mam hehehe no ale nie urodziłam przeszło. u nas tez 7 stopni ja dzis smigałam w adidasach bo w balerinach tez mi zimno jak cholera 🙃

• Mamusia
to się dobrałyśmy bo ja w pierwszej ciąży też nie miałam żadnych takich skurczy jak teraz i zawsze sie zaczynają jak idziemy spać 😮 Ja na wieczór pojadłam śliw po czym w nocy co chwilę się budziłam i popijałam pepsi ☺️ od po 5tej latałam jak dzika do kibla bo dopadła mnie taka biegunka że już miałam stresa że mi się zacznie akcja bo i tak mogło być ale przeszło 🤢
U nas też zimnica , leje wieje zimno bleh ! ja tam problemu z marznięciem nie mam bo jest mi non stop gorąco i ludzie patrzą na mnie jak na debila jak widzą moje nogi w balerinach 😜 żebym się tylko jakieś choroby na sam koniec nie nabawiła 🤔
Ja już odrobiona , spróbuje się kimnąć bo oczy na zapałkach przez tą latanine od wczesnego ranka .