Skocz do zawarto艣ci

Marc贸weczki馃ぐ | Forum o ci膮偶y

Mikaa

Rekomendowane odpowiedzi

Cze艣膰 dziewczyny.聽

Jak do tej pory moja ma艂a nie by艂a sk艂onna do brykania, jednak od 2 dni ruchu s膮 naprawd臋 intensywne i trwaj膮 dosy膰 d艂ugo, jednak dzisiaj to ju偶 przesz艂a sam膮 siebie.聽 Te偶 tak macie, 偶e Wasze maluszki rozpychaj膮 si臋 czasami nawet oko艂o godziny, p贸藕niej sobie chwil臋 po艣pi膮 i znowu brykaj膮? My艣licie, 偶e powinnam zacz膮膰 si臋 martwi膰, 偶e ma艂a tak nagle zacz臋艂a si臋 tak intensywnie rusza膰?聽

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Odpowiedzi 154
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

18 godzin temu, NOWA napisa艂:

Cze艣膰 dziewczyny.聽

Jak do tej pory moja ma艂a nie by艂a sk艂onna do brykania, jednak od 2 dni ruchu s膮 naprawd臋 intensywne i trwaj膮 dosy膰 d艂ugo, jednak dzisiaj to ju偶 przesz艂a sam膮 siebie.聽 Te偶 tak macie, 偶e Wasze maluszki rozpychaj膮 si臋 czasami nawet oko艂o godziny, p贸藕niej sobie chwil臋 po艣pi膮 i znowu brykaj膮? My艣licie, 偶e powinnam zacz膮膰 si臋 martwi膰, 偶e ma艂a tak nagle zacz臋艂a si臋 tak intensywnie rusza膰?聽

Porozmawiaj o tym z lekarzem ze tak nagle. Kazda ciaza inna. Najwazniejsze ze sie rusza to juz dobrze 馃憤 i teraz z kazdym tygodniem ma coraz mniej miejsca wiec ruchy tez sa bardziej wyraziste. Moj synek ciagle kopie i ma bardzo krotkie chwile kiedy go nie czuje. W nocy uaktywnia sie 3 razy i mnie budzi 馃槈

• Dzi臋ki! 1
Odno艣nik do komentarza

• 3 tygodnie p贸藕niej...

Cze艣膰 dziewczyny.聽

Odebra艂am wyniki z moczu i w tabelce z bakteriami jest napisane - POJ. BAKT. WP.聽

Czy kt贸ra艣 z Was orientuje si臋 co to oznacza?聽

Niestety moja ginekolog ma 3-dniowy urlop i nie odpowiada.聽

Pozdrawiam聽

Odno艣nik do komentarza

• 4 tygodnie p贸藕niej...

Hej Przysz艂e Mamy!

Sama doskonale wiem ile wysi艂ku wk艂adamy w przygotowanie i zaplanowanie wyprawek dla naszych maluch贸w. Udzielam si臋 w wielu r贸偶nych grupach rodzicielskich i czas mija, a kobiety nadal maj膮 te same dylematy - bez wzgl臋du na to czy to pierwsze dziecko czy kolejne. Wci膮偶 padaj膮 te same pytania o r贸偶ne akcesoria, wci膮偶 przekopujemy Internet. A gdyby zebra膰 to wszystko w jednym miejscu? Zw艂aszcza teraz, w dobie pandemii, gdy wi臋kszo艣膰 kupujemy w sieci, w oparciu o Internetowe opinie, przyda艂oby si臋 takie narz臋dzie. Ja sama sp臋dza艂am dos艂ownie ca艂e dnie na googlowaniu najr贸偶niejszych rzeczy, opinii i opis贸w. Dlatego za艂o偶y艂am grup臋 na FB, w kt贸rej powstanie wielka wyprawkowa lista wraz z dyskusjami na temat konkretnych akcesori贸w - a czy to potrzebne, czy lepsze dro偶sze czy mo偶na zaoszcz臋dzi膰, czy firma taka, a mo偶e inna, a mo偶e gdzie艣 jaka艣 promocja? To wszystko w grupie, gdzie administracja zak艂ada og贸lne posty do dyskusji, ale mo偶liwe jest tez dodawanie post贸w przez u偶ytkownik贸w. Te najciekawsze i wnosz膮ce najwi臋cej opinii zostan膮 podlinkowane w katalogu, dzi臋ki czemu kolejne mamy 艂atwo do nich dotr膮 nawet po d艂ugim czasie - bez u偶ycia lupki, z poziomu tworzenia swojej w艂asnej listy z wyprawk膮. Jedyne takie miejsce, gdzie krok po kroku b臋dzie mo偶na odznacza膰 kolejne punkty na swojej checkli艣cie ;) Wszystko to b臋dzie mo偶liwe tylko dzi臋ki udzia艂owi jak najwi臋kszej grupy mam. Pisz臋 u Was, poniewa偶 dla Was to teraz temat bie偶膮cy, wi臋c by膰 mo偶e b臋dziecie ch臋tne utworzy膰 tak膮 spo艂eczno艣膰?

Serdecznie Was zapraszam do grupy WYPRAWKOWO - Najlepsza grupa o kompletowaniu wyprawki!

Do zobaczenia ;)

Odno艣nik do komentarza

• Admin changed the title to Marc贸weczki馃ぐ | Forum o ci膮偶y

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋

• Dodaj now膮 pozycj臋...