Skocz do zawartości

Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży

Mynia98

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, ewon napisał:

Ok to spróbujemy też jakoś pomóc i będziemy pisać uwagi 😉

Bo ja np lubię typu forum, że jest inaczej niż na fb bo tam często ciężko się połapać milion postów i komentarzy , a tu jest jedno pod drugim i każda przeczytać może nie szukając. 

Prosimy o pomoc z tymi suwaczkami. 

I czy jest mozliwosc aby na pierwszej stronie był post z informacja taką : Nick, termin porodu, płeć dziecka. Oczywiście możemy taka listę zrobić abyś nie musiał szukać  🙂

pozdrawiamy 🙂

Już kiedyś, parę lat temu dziewczyny robiły coś takiego na forum. No miałem to zrobić ale czekałem na więcej osób. Muszę do tego siąść w weekend, bo będzie z tym troszkę zabawy ale to jest do zrobienia 🙂 Załóżcie może jakiś osobny wątek z pomysłami i będę go regularnie przeglądał 🙂 Bardzo się cieszę, że tu jesteście 🥰

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Przesłane zdjęcia

• Mamusie
6 minut temu, ewon napisał:

Ok to spróbujemy też jakoś pomóc i będziemy pisać uwagi 😉

Bo ja np lubię typu forum, że jest inaczej niż na fb bo tam często ciężko się połapać milion postów i komentarzy , a tu jest jedno pod drugim i każda przeczytać może nie szukając. 

Prosimy o pomoc z tymi suwaczkami. 

I czy jest mozliwosc aby na pierwszej stronie był post z informacja taką : Nick, termin porodu, płeć dziecka. Oczywiście możemy taka listę zrobić abyś nie musiał szukać  🙂

pozdrawiamy 🙂

Kurde ja chyba juz głupia jestem 😂😂😂 szukam tej sygnatury i nie widzę, gdzieś wrzuciłam swój suwaczek ale gdzie dokładnie to nie wiem 🙈🙈🙈

2 minuty temu, ewon napisał:

Kurde ja chyba juz głupia jestem 😂😂😂 szukam tej sygnatury i nie widzę, gdzieś wrzuciłam swój suwaczek ale gdzie dokładnie to nie wiem 🙈🙈🙈

U mnie na komputerze tak to się wyświetla, może to Cię jakoś naprowadzi

Zrzut ekranu 2020-12-7 o 20.55.27.png

Zrzut ekranu 2020-12-7 o 20.55.43.png

• Mamusie
1 minutę temu, ewon napisał:

No trochę tego jest 😉

Wrzuciłam ale nie wiem czy dobry link, zaraz się okaże 😅

Ja na telefonie nie mogę tego znaleźć 😞

Powalczmy w takim razie jeszcze wspólnie 🙂

dziewczynki a my właśnie wróciliśmy z pierwszych zajęć szkoły rodzenia 🙂 megmega się cieszę że poszlismy i trafiliśmy na mega energiczną położna 🙂

super dziewczyna 🙂

mężowie nas wymasowali i dostali zadanie domowe że mają nas teraz co wieczór masować 🙂 a zajecia skończyliśmy z rysunkiem krocza na przedramieniu bo ćwiczyliśmy też masaż krocza 🙂

Mega się cieszę bo ostatnio o tym czytałam że warto od 34tc już stosowac, ale nigdzie nie było informacji jak to robić

• Mamusie
4 minuty temu, Enigma91 napisał:

dziewczynki a my właśnie wróciliśmy z pierwszych zajęć szkoły rodzenia 🙂 megmega się cieszę że poszlismy i trafiliśmy na mega energiczną położna 🙂

super dziewczyna 🙂

mężowie nas wymasowali i dostali zadanie domowe że mają nas teraz co wieczór masować 🙂 a zajecia skończyliśmy z rysunkiem krocza na przedramieniu bo ćwiczyliśmy też masaż krocza 🙂

Mega się cieszę bo ostatnio o tym czytałam że warto od 34tc już stosowac, ale nigdzie nie było informacji jak to robić

Jest znalazłam na telefonie wchodzisz w konto później ustawienia konto i drobnym drukiem po lewej są ustawienia wciaskasz i później sygnatura ( miejsce na wkleję nie suwaczka jest na dole) , ale nie wiem który link suwaczka wrzucić, bo żaden nie łapie 😞 będę męczyć .

O fajnie ze jesteś zadowolona.  O też bym chciała żeby mój mnie masował, ale nie przejdzie szkoła rodzenia, powiedziałby że na głowę już całkiem upadłam 😂😂😂 w szczególności 3 ciąża i poród cc 😂

Edytowane przez ewon

• Mamusie
12 minut temu, Admin napisał:

No jest tych ustawień tyle, że sam się czasem gubię 😃

Nie ma sprawy 🙂

A jaki- który link trzeba wrzucić? BBCode, HTML czy EZcode?  Bo mi żaden nie łapie 😞 w sygnaturze. 

• Mamusie
38 minut temu, ewon napisał:

Jest znalazłam na telefonie wchodzisz w konto później ustawienia konto i drobnym drukiem po lewej są ustawienia wciaskasz i później sygnatura ( miejsce na wkleję nie suwaczka jest na dole) , ale nie wiem który link suwaczka wrzucić, bo żaden nie łapie 😞 będę męczyć .

O fajnie ze jesteś zadowolona.  O też bym chciała żeby mój mnie masował, ale nie przejdzie szkoła rodzenia, powiedziałby że na głowę już całkiem upadłam 😂😂😂 w szczególności 3 ciąża i poród cc 😂

Nasze pierwsze a mój i tak gadał a po co mi to? Idź sama i mi powiesz co było, ja będę na żywioł szedł. Ale widzę że chyba my się podobało 🙂 mimo że słaby dzien dzisiaj miał to nawet on coś pytał, oglądał podkłady porodowe 😉

I sam się zaskoczył bo myślał no że pęknięcie może być od strony górnej a nie od odbytu, więc chyba zadowolony jest 🙂

masowanie mu się tak spodobało że przestać nie chciał xD

• Mamusie
47 minut temu, Enigma91 napisał:

super dziewczyna 🙂

Zazdroszcze!!! Ja sie nie zalapalam na styczen do szkoly rodzenia i zaczynam dopiero w lutym a tak juz by mnie mąż musiał masować😕 a teraz to musze ładnie prosić. Oby do lutego😉

Kilkukrotnie podawałam Wam mojego F’B, żebyście napisały i otworzę grupę, ale zostały kasowane przez admina 🤷🏻‍♀️

I również dziękowałam Wam za miłe słowa, miód na moją duszę 😍 ostatnio mam jakąś chandrę, czuję się leniwa, brzydka i niepotrzebna. Może to hormony 😅

• Mamusie
2 godziny temu, Dejzi napisał:

Kilkukrotnie podawałam Wam mojego F’B, żebyście napisały i otworzę grupę, ale zostały kasowane przez admina 🤷🏻‍♀️

I również dziękowałam Wam za miłe słowa, miód na moją duszę 😍 ostatnio mam jakąś chandrę, czuję się leniwa, brzydka i niepotrzebna. Może to hormony 😅

nic nie mów, ja też jestem leniwa 😂 aż mój mówi , że nigdy taka nie byłam. 

Dzisiaj spalam do 8.30 gdyby nie ze spółdzielni to nie wiem czy bym wstała 🙈🙈

• Mamusie

Dziewczyny przesyłajcie mi na priv noc termin porodu i płeć dziecka. 

Zbiorę listę i wyśle adminowi, aby mógł stworzyć pierwszą stronę 🙂 , bo trochę szukania jest, ale też będę wertować strony 🙂

• Mamusie

Ja już po usg bejbiś waży 616g fikał że hej w brzuszku mam dużo wód więc ma gdzie pływać 😁

Na ból pleców mogę przykładać termofor byle nie na brzuch i nerwobóle mogą się zdarzyć. Ogólnie można brać na bóle paracetamol.

Moja szyjka podobno bardzo długa i ładna więc pozostaje cieszyc się ciąża.

Dostałam skierowanie na glukozę ale mam zrobić ja przed wizytą i dr za jakieś 3 tyg z innymi badaniami.

Ostatnio dostałam z Rossmana na maila z klubu rossne gratis do odebrania balsam na rozstępy w drogerii a dzisiaj przyszły mi karty do zdjęć z klubu Enfamama bo się zarejestrowałam u nich. Wcześniej już też zarejestrowalam się do Bebi Programu i tam mi dali teczkę, karty sensoryczne dla maluszka i do zdjęć.

• Mamusie
50 minut temu, Agnieszka5g napisał:

Ja już po usg bejbiś waży 616g fikał że hej w brzuszku mam dużo wód więc ma gdzie pływać 😁

Na ból pleców mogę przykładać termofor byle nie na brzuch i nerwobóle mogą się zdarzyć. Ogólnie można brać na bóle paracetamol.

Dostałam skierowanie na glukozę ale mam zrobić ja przed wizytą i dr za jakieś 3 tyg z innymi badaniami.

Ostatnio dostałam z Rossmana na maila z klubu rossne gratis do odebrania balsam na rozstępy w drogerii a dzisiaj przyszły mi karty do zdjęć z klubu Enfamama bo się zarejestrowałam u nich. Wcześniej już też zarejestrowalam się do Bebi Programu i tam mi dali teczkę, karty sensoryczne dla maluszka i do zdjęć.

To już duży chłopak 😁😁😁  moja też pływa i ciągle w różnych pozycjach jest. 

Jestem ciekawa jakie duże nasze dzieciaczki będą 🤔😁

Też się zarejestrowałam do klubów 🙂

o to do rossmana też muszę 😅 podobno fajne promocje później dla dzieci są. 

• Mamusie
Godzinę temu, Agnieszka5g napisał:

No to już kawał bąbelka 😉 też ostatnio dostałam a najlepiej że bylam w niedziele i zapomniałam to odebrać 😅 za to użyłam kodu 2+2 gratis i kupiłam już jakieś rzeczy typu woda do noska, płyn do kąpieli, krem do buźki jakiś lepszy. Z bebiprogram nam się trafił termoforek z pestek wiśni 🙂 karty do zdjęć też już mamy to rejestrowałam na początku ciąży xD 

Jutro jadę do Lidla bo mam bon na pieluszki -35% więc kupię paczkę lupilu jedyneczek. Planuję mieć z kilku firm po paczce żeby zobaczyć które będą nam pasować i ewentualnie mieć inne jeżeli by było uczulenie.

Na lato planuje podjąć próbę z wielopieluszkami, zobaczymy czy moja leniwa natura temu podola, ale chciała bym chociaz w ciągu dnia używać mniej pampersów żeby było mniej śmieci.

A wczoraj dostaliśmy kolejne próbki ze szkoły rodzenia, powiedziała że co tydzień nam coś naszykuje, teraz było pakowanie torby do porodu i przeżywanie ciąży dostaliśmy więc próbkę podkładów porodowych i podkładów tych na łóżko z canpola i wkładki laktacyjne 🙂

Edytowane przez Enigma91

• Mamusie
9 minut temu, Enigma91 napisał:

No to już kawał bąbelka 😉 też ostatnio dostałam a najlepiej że bylam w niedziele i zapomniałam to odebrać 😅 za to użyłam kodu 2+2 gratis i kupiłam już jakieś rzeczy typu woda do noska, płyn do kąpieli, krem do buźki jakiś lepszy. Z bebiprogram nam się trafił termoforek z pestek wiśni 🙂 karty do zdjęć też już mamy to rejestrowałam na początku ciąży xD 

Jutro jadę do Lidla bo mam bon na pieluszki -35% więc kupię paczkę lupilu jedyneczek. Planuję mieć z kilku firm po paczce żeby zobaczyć które będą nam pasować i ewentualnie mieć inne jeżeli by było uczulenie.

Na lato planuje podjąć próbę z wielopieluszkami, zobaczymy czy moja leniwa natura temu podola, ale chciała bym chociaz w ciągu dnia używać mniej pampersów żeby było mniej śmieci.

A wczoraj dostaliśmy kolejne próbki ze szkoły rodzenia, powiedziała że co tydzień nam coś naszykuje, teraz było pakowanie torby do porodu i przeżywanie ciąży dostaliśmy więc próbkę podkładów porodowych i podkładów tych na łóżko z canpola i wkładki laktacyjne 🙂

A co trzeba zrobić żeby dostać ten termoforek? Bo Bebi Program a Bebi Klub to co innego chyba tak? Teraz w klubie są niby tylko próbki melka nie widzę termoforu

• Mamusie
59 minut temu, Agnieszka5g napisał:

A co trzeba zrobić żeby dostać ten termoforek? Bo Bebi Program a Bebi Klub to co innego chyba tak? Teraz w klubie są niby tylko próbki melka nie widzę termoforu

Te prezenty chyba się co jakiś czas zmieniają, ja rejestrowałam jakoś w sierpniu chyba i miałam termoforek, teraz chyba karty były same. A próbki mleka później dopiero przychodzą chyba z paczką po porodzie.

• Admin changed the title to Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży