Skocz do zawartości

Kwietnióweczki 2021🤰 | Forum o ciąży

Mynia98

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 22.02.2022 o 08:24, ewon napisał(a):

Moja też tobie sporo kup 🙈

Co do wózków to polecają valco ale na pompowanych ( piankowe brak amortyzacji - koleżanka testowała dwa i mówi że tylko na pompowanych brać) , mast4, petite&mars, cybex eazy 

Lżejsze : to macie tu fajne porównanie 

Ja im więcej czytam tym bardziej nie wiem co wybrać. 

Mieszkam na 4pietrze bez windy także musi dawać radę. 

Fotelik ja mam babysafe rhodesian obrotowy i polecam ( ale dla mniejszej liczby domowników w aucie - u mnie się nie sprawdzają z izo bo w piatke trochę ciasno ale cóż trzeba jakoś wytrzymać , chociaż myślę o wymianie) . Koleżanki maja be safe, cybex, reszta z grupy mojej jeździ jeszcze w łupinach. 

Wiesz co ja akurat nie będę go raczej wnosiła na piętro ale ten valco snap 4 sport ma ten plus ze pomożesz go złożyć i przewiesic przez ramie jak torbę i jest na prawdę leciutki 😌

• Mamusie
W dniu 1.03.2022 o 10:46, Klaudia91d napisał(a):

Jak się czujesz Agnieszka5g ? 🥰

Dobrze się czuje tylko spać mi się chce i migrena mnie dopadła ale migreny do mniewam często. Ze spaniem ciężko bo synek też słabo śpi więc niewyspanie i ciąża to mama widmo hehe.

Na usg w poniedziałek był pęcherzyk z ciałkiem w poniedziałek kolejna wizyta powinien być zarodek i ❤️

• Mamusie

@Agnieszka5g   konieckoniecznie daj znać po wizycie. 

Co do mleka ja narazie zostaje przy bebilon profutura , póki chce niech pije. 

Co do wózka oglądałam jeździłam i valco nie skradł mojego serca - za to wózek którego nie brałam w ogóle pod uwagę baby desing wave wiem ze waży 9kg ale jego amortyzacja skradła moje serducho. 

W sklepie testowalam valco i  amortyzacja nie powala - w szczególności że mam teraz wózek który nie ma amortyzacji i szczerze klnę już go codziennie. 

Mast m4 bardzo podobnie jeździ się jak valco. Ale jednak wave to jest rewelacja. 

• Mamusie

Dziewczynki dzisiaj na usg zarodek i ❤️ 

Z jednej strony wielką radośc a z drugiej jak sobie pomyślę ten wielki brzuchol znowu i jak się ciężko się spało i opkopane zebra to aż mi się nie chce tego znowu przechodzić.  11 miesięcy to dość krótki okres Mam jednak nadzieję że uda mi się karmić tym razem z piersi. I nie będzie kolek i początki będą łatwiejsze

Edytowane przez Agnieszka5g

• 5 tygodnie później...
  • Mamusie
W dniu 7.03.2022 o 22:20, Agnieszka5g napisał(a):

Dziewczynki dzisiaj na usg zarodek i ❤️ 

Z jednej strony wielką radośc a z drugiej jak sobie pomyślę ten wielki brzuchol znowu i jak się ciężko się spało i opkopane zebra to aż mi się nie chce tego znowu przechodzić.  11 miesięcy to dość krótki okres Mam jednak nadzieję że uda mi się karmić tym razem z piersi. I nie będzie kolek i początki będą łatwiejsze

Super gratuluję kochana 😘😘😘

Dziewczyny jak tam Wasze roczniaki?  Jak imprezy? 

• Mamusie
W dniu 6.04.2022 o 18:35, ewon napisał(a):

Super gratuluję kochana 😘😘😘

Dziewczyny jak tam Wasze roczniaki?  Jak imprezy? 

My w niedzielę roczek skończyliśmy impreza się udała robiliśmy w restauracji , mały wybrał różaniec 🤪🙈🙉🙊 a u ciebie?

A ja wczoraj już na prenatalnych byłam pierwszych wszystko u nas ok.

• Mamusie
3 godziny temu, Agnieszka5g napisał(a):

My w niedzielę roczek skończyliśmy impreza się udała robiliśmy w restauracji , mały wybrał różaniec 🤪🙈🙉🙊 a u ciebie?

A ja wczoraj już na prenatalnych byłam pierwszych wszystko u nas ok.

To super 🙂 a płeć już wiadomo? 

U nas imprezka w domu. Marta wybrała jedną ręką kieliszek drugą złapała kasę 😂 

no i wyszły jej kolejne zęby ( u góry ma dwie 1 i dwie 2 , na dole dwie 1 ) .