Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej Madzia 🙂
To ja też się przedstawię 😜 jestem Iwona-mama listopadowej Mai, ur 22. 11. 2010 🙂
może dołączy do nas jeszcze jakaś listopadowa mamusia ? 😉 🙂

Magda ja też tak chcę!!:P
Mój gada, gada i jeszcze raz gada.. jak śpi to chwilkę i znów za miśka i opowiada mu..
A ma bardzo niski jak na dziecięcy głosik i w nocy się tak o mózg odbija, że szok:P

heh 🙂
ciekawe czy dołączą do nas jakieś nowe mamusie listopadowe 🙂

heh:P teraz mnie dopiero oświeciło, że Anita urodziłaś wtedy co Magda 😁 😁
powinnaś dostać ochrzan już pół roku temu! ja miałam być przed Wami 😁 hehehe

• Mamusie
hehe...Gosiu... 😁 Ta moja Mała to na liście w tabelce zrobionej przez Ciebie to była ostatnia (miałam termin na 25.11) - a tu tak pchała się na ten świat, że ur się 10.11. - Ale Kamilek jest troszkę starszy bo ur. się rano, a moja o 16.30. hihi 🙂a właśnie Gosiu, jak byś miała czas to wstawiłabyś naszą tabelkę 🙂

anita123 napisał(a):
hehe...Gosiu... 😁 Ta moja Mała to na liście w tabelce zrobionej przez Ciebie to była ostatnia (miałam termin na 25.11) - a tu tak pchała się na ten świat, że ur się 10.11. - Ale Kamilek jest troszkę starszy bo ur. się rano, a moja o 16.30. hihi 🙂a właśnie Gosiu, jak byś miała czas to wstawiłabyś naszą tabelkę 🙂

Anitko gdybyś urodziła w terminie to Nadia miałaby urodziny razem ze mną 😁 a mojej Mai za to się nie spieszyło i urodziła się 9 dni po terminie, chyba jest ostatnia z listopada....bo nie pamiętam czy Iwonka z Krakowa męczyła się dzień przede mną czy dzień po.. 🙂

Laski! przecież ja mam gdzieś na kompie naszą tabelkę 🙂
jasne, że ją wstawię...
ale chyb a zmodyfikuję i usunę te osoby, które na forum już się nie pojawiają..:/
bo mi smutno, że olały:P 😉

• Mamusie
Iwonaa napisał(a):
anita123 napisał(a):

Anitko gdybyś urodziła w terminie to Nadia miałaby urodziny razem ze mną 😁 a mojej Mai za to się nie spieszyło i urodziła się 9 dni po terminie, chyba jest ostatnia z listopada....bo nie pamiętam czy Iwonka z Krakowa męczyła się dzień przede mną czy dzień po.. 🙂

Iwonko czyli Twoja Mała miała się ur 13 - fajna data (my braliśmy ślub 13) 🙂 Twoja 9 dni po terminie, moja 15 dni przed terminem - czyli Twoja Malutka siedziała w brzuszku o 24 dni dłużej niż moja ...dogrzało się Kurczątko 🙂 🙂

• Mamusie
GoGr napisał(a):
heh:P teraz mnie dopiero oświeciło, że Anita urodziłaś wtedy co Magda 😁 😁
powinnaś dostać ochrzan już pół roku temu! ja miałam być przed Wami 😁 hehehe

a pisałam ci ,że jesteś tępa rudo-brązowa blondynka 😁 😁

magda123 napisał(a):
a u mnie pogoda super słoneczko świeci tylko bardzo wieje momentami 🙂

no zobacz a w sumie niedaleko mieszkasz 😜 😁 😁 teraz u mnie jeszcze padać zaczęło 😠