Skocz do zawarto艣ci

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

Hej Madzia 馃檪
To ja te偶 si臋 przedstawi臋 馃槣 jestem Iwona-mama listopadowej Mai, ur 22. 11. 2010 馃檪
mo偶e do艂膮czy do nas jeszcze jaka艣 listopadowa mamusia ? 馃槈 馃檪
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Magda ja te偶 tak chc臋!!:P
M贸j gada, gada i jeszcze raz gada.. jak 艣pi to chwilk臋 i zn贸w za mi艣ka i opowiada mu..
A ma bardzo niski jak na dzieci臋cy g艂osik i w nocy si臋 tak o m贸zg odbija, 偶e szok:P

heh 馃檪
ciekawe czy do艂膮cz膮 do nas jakie艣 nowe mamusie listopadowe 馃檪
Odno艣nik do komentarza

heh:P teraz mnie dopiero o艣wieci艂o, 偶e Anita urodzi艂a艣 wtedy co Magda 馃榿 馃榿
powinna艣 dosta膰 ochrzan ju偶 p贸艂 roku temu! ja mia艂am by膰 przed Wami 馃榿 hehehe
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
hehe...Gosiu... 馃榿 Ta moja Ma艂a to na li艣cie w tabelce zrobionej przez Ciebie to by艂a ostatnia (mia艂am termin na 25.11) - a tu tak pcha艂a si臋 na ten 艣wiat, 偶e ur si臋 10.11. - Ale Kamilek jest troszk臋 starszy bo ur. si臋 rano, a moja o 16.30. hihi 馃檪a w艂a艣nie Gosiu, jak by艣 mia艂a czas to wstawi艂aby艣 nasz膮 tabelk臋 馃檪
Odno艣nik do komentarza

anita123 napisa艂(a):
hehe...Gosiu... 馃榿 Ta moja Ma艂a to na li艣cie w tabelce zrobionej przez Ciebie to by艂a ostatnia (mia艂am termin na 25.11) - a tu tak pcha艂a si臋 na ten 艣wiat, 偶e ur si臋 10.11. - Ale Kamilek jest troszk臋 starszy bo ur. si臋 rano, a moja o 16.30. hihi 馃檪a w艂a艣nie Gosiu, jak by艣 mia艂a czas to wstawi艂aby艣 nasz膮 tabelk臋 馃檪

Anitko gdyby艣 urodzi艂a w terminie to Nadia mia艂aby urodziny razem ze mn膮 馃榿 a mojej Mai za to si臋 nie spieszy艂o i urodzi艂a si臋 9 dni po terminie, chyba jest ostatnia z listopada....bo nie pami臋tam czy Iwonka z Krakowa m臋czy艂a si臋 dzie艅 przede mn膮 czy dzie艅 po.. 馃檪
Odno艣nik do komentarza

Laski! przecie偶 ja mam gdzie艣 na kompie nasz膮 tabelk臋 馃檪
jasne, 偶e j膮 wstawi臋...
ale chyb a zmodyfikuj臋 i usun臋 te osoby, kt贸re na forum ju偶 si臋 nie pojawiaj膮..:/
bo mi smutno, 偶e ola艂y:P 馃槈
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Iwonaa napisa艂(a):
anita123 napisa艂(a):

Anitko gdyby艣 urodzi艂a w terminie to Nadia mia艂aby urodziny razem ze mn膮 馃榿 a mojej Mai za to si臋 nie spieszy艂o i urodzi艂a si臋 9 dni po terminie, chyba jest ostatnia z listopada....bo nie pami臋tam czy Iwonka z Krakowa m臋czy艂a si臋 dzie艅 przede mn膮 czy dzie艅 po.. 馃檪

Iwonko czyli Twoja Ma艂a mia艂a si臋 ur 13 - fajna data (my brali艣my 艣lub 13) 馃檪 Twoja 9 dni po terminie, moja 15 dni przed terminem - czyli Twoja Malutka siedzia艂a w brzuszku o 24 dni d艂u偶ej ni偶 moja ...dogrza艂o si臋 Kurcz膮tko 馃檪 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
GoGr napisa艂(a):
heh:P teraz mnie dopiero o艣wieci艂o, 偶e Anita urodzi艂a艣 wtedy co Magda 馃榿 馃榿
powinna艣 dosta膰 ochrzan ju偶 p贸艂 roku temu! ja mia艂am by膰 przed Wami 馃榿 hehehe

a pisa艂am ci ,偶e jeste艣 t臋pa rudo-br膮zowa blondynka 馃榿 馃榿
Odno艣nik do komentarza

magda123 napisa艂(a):
a u mnie pogoda super s艂oneczko 艣wieci tylko bardzo wieje momentami 馃檪

no zobacz a w sumie niedaleko mieszkasz 馃槣 馃榿 馃榿 teraz u mnie jeszcze pada膰 zacz臋艂o 馃槧
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋

• Dodaj now膮 pozycj臋...